Surpriza vedetei care i-a „invitat” pe hoți să îi jefuiască mașina: „Înăuntru aveam un Canon de vreo câteva mii de euro”

4 săptămâni in urmă 21

Luni, 27 Septembrie 2021, ora 10:09

193 citiri

 „Înăuntru aveam un Canon de vreo câteva mii de euro”

Lucian Mîndruţă a avut parte de o surpriză plăcută la Abrud, acolo unde a ajuns pentru evenimentul „Cu bicicleta în Ţara Moţilor”, un tur cu bicicleta de la Abrud la Arieşeni, pe o distanţă de 100 de kilometri.

Mîndruță a povestit că în Abrud și-a uitat mașina descuiată, cu obiecte de mare valoare în interior, iar la întoarcere totul era intact.

„Cand am plecat dimineața în tura ciclistă am lăsat van-ul descuiat și cu cheia înăuntru. Amețit, știu! Tot înăuntru aveam un Canon de vreo câteva mii de euro (împrumutat), un Macbook, un Ipad, haine diverse și vreo două obiective foto cam scumpe și ele. Șapte ore mai târziu, după o zi de pedalat, sunt toate aici. Nu s-a atins nimeni de ele. Atât e important să știți despre Abrud”, a arătat Lucian Mîndruță, pe Facebook.

Citeste si:

Ce spune Nelu Tătaru despre noul președinte al PNL, Florin Cîțu. ”Schimbarea este singura cale spre progres”

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, este de părere că alegerea lui Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al partidului într-o perioadă plină de provocări reflectă încrederea...

 „Aș vorbi mai degrabă de sistemul intern de partid, forțat și condus fix de cei care mă acuză”

Numit de contracandidatul său, Dan Barna, „omul sistemului”, copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș lansează o serie de acuzații la adresa modului în care se desfășoară turul al doilea...

Sursa: Ziare.com

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă