Surpriză uriașă la Astra! Cine este numărul 1 în club, după condamnarea lui Ioan Niculae! Dezvăluirile lui Eugen Neagoe: „El trebuie să rezolve toate problemele”

2 săptămâni in urmă 1

Astra Giurigu trece prin momente dificile după condamnarea patronului Ioan Nicuale. Eugen Neagoe, antrenorul echipei a dezvăluit că fiica milionarului, cea care a preluat afacerea, l-a însărcinat pe Dani Coman, președintele clubului, cu toate sarcinile ce țin de conducerea formației.

Ioan Niculae a fost condamnat de judecătorii Curții de Apel București la 5 ani de închisoare în dosarul Interagro pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Dani Coman va răspunde de Astra Giurgiu, după condamnarea patronului Ioan Niculae

Eugen Neagoe a vorbit despre discuțiile pe care le-a purtat cu oficialii clubului înainte de meciul cu Dinamo, câștigat de giurgiuveni cu scorul de 2-0.

„Aș vrea să îi dedicăm victoria domnului Niculae, îi mulțumim și doamnei Niculae, am avut o discuție cu dumneaei, Dani Coman și Bogdan Mara, căpitanii de echipă. Doamna Niculae l-a mandatat pe Dani Coman, el va răspunde de tot ceea ce înseamnă Astra, el trebuie să rezolve toate problemele”, a spus antrenorul Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, despre Astra – Dinamo

Antrenorul echipei din Giurgiu a vorbit și despre reușita elevilor săi din meciul cu Dinamo, jucat duminică.

„Am discutat cu băieții dimineață, le-am zis că sunt foarte importante fazele fixe, trebuie să le tratăm ca la antrenamente. Băieții au făcut un efort formidabil, nu vreau să omit jucătorii care au intrat pe parcursul celor 90 de minute, au avut o atitudine formidabilă. Nu știu dacă v-ați uitat ce jucători am avut pe bancă, formăm o echipă puternică.

Sorescu și Filip sunt doi jucători valoroși, dar am încercat în zonele laterale, știam că ei au un profil ofensiv ridicat față de alți fundași laterali din țară, de-asta am și încercat. Mă bucur că am reușit să câștigăm, cu atât mai mult cu cât adversarii noștri s-au numit Dinamo, e o poziție care nu ne satisface, trebuia să fim mult mai sus, am avut terenuri grele, inclusiv de antrenament, știți ce s-a întâmplat și cu patronul nostru.

În acest moment mă gândesc să se odihnească foarte bine băieții, sper să fie toți apți și atunci va fi foarte greu pentru mine să aleg cu cine joc”, a mai declarat Eugen Neagoe.

 

 

The post Surpriză uriașă la Astra! Cine este numărul 1 în club, după condamnarea lui Ioan Niculae! Dezvăluirile lui Eugen Neagoe: „El trebuie să rezolve toate problemele” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă