Surpriză uriașă în Liga Florilor: CSM București s-a împiedicat cu ultima clasată, Universitatea Cluj!

1 lună in urmă 1

CSM București a terminat la egalitate cu CS U Cluj, scor 27-27, în primul meci al etapei a 12-a în Liga Florilor, desfășurat la Rm. Vâlcea. S-a consemnat, practic, cea mai mare surpriză a sezonului, mai ales că „tigroaicele” aveau maximum de puncte la startul partidei.

CSM București s-a împiedicat cu U Cluj după cel mai bun meci la sezonului, un succes cu 33-24 pe terenul rivalei SCM Rm. Vâlcea, în manșa tur a optimilor de finală în Liga Campionilor.

Surpriză uriașă în Liga Florilor: CSM București s-a împiedicat cu ultima clasată, Universitatea Cluj!

La prima vedere, CSM București ar fi trebuit să obțină o victorie „de serviciu”, având în vedere că Universitatea Cluj era ultima clasată în Liga Florilor, cu o singură victorie realizată în 10 etape. Cristina Neagu a fost odihnită de Adrian Vasile, dar și fără căpitanul echipei ar fi trebuit să câștige la pas. În timp ce „tigroiacele” au intrat destul de relaxate, ardelencele au ținut să se autodepășească. Profitând și de numeroasele erori din tabăra adversă, U Cluj a avut inițiativa în cea mai mare parte a jocului. În prima repriză a condus permanent și a intrat la cabine cu 15-14.

După pauză, CSM București a dat senzația că va reveni, dar a continuat să joace în „salturi”, cu momente bune și mai puțin bune. „Tigroiacele” au preluat avantajul pe tabela de marcaj, dar U Cluj a simțit că este o zi în care poate da lovitura și a jucat la intensitate maximă. Mai ales că „tigroicele” ratau ocazii uriașe.

Corina Cordoș a marcat pentru 27-26 în minutul 59, iar atunci a devenit evident că echipa lui Adrian Vasile are o problemă. Elizabeth Omoregie a egalat la intrarea în ultimul minut. Clujul a avut atacul, a beneficiat și de o eliminare a Crinei Pintea, dar cu câteva secunde înainte de final a pasat în aut. În 5 secunde, CSM București a încercat să salveze meciul, dar nu a reușit să marcheze după time-out-ul lui Adrian Vasile. Așadar, meciul s-a terminat 27-27, iar „tigroiacele” au cedat primele două puncte. Față de Minaur Baia Mare au 9 puncte avans, dar și 2 meciuri în plus disputate. Sezonul în Liga Florilor nu e jucat!

The post Surpriză uriașă în Liga Florilor: CSM București s-a împiedicat cu ultima clasată, Universitatea Cluj! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă