Surpriză uriașă în K1! Badr Hari, trimis în „lumea viselor” de un ultras al Legiei Varșovia. Marocanul nu a înțeles ce l-a lovit | VIDEO

1 lună in urmă 44

Badr Hari, trimis în „lumea viselor” de un ultras al Legiei Varșovia, pe nume Arkadiusz Wrzosek (29 de ani). Meciul a avut parte de o desfășurare halucinantă și de un final total neașteptat, sâmbătă, la Arnhem, în gala Glory 78.

Marocanul Badr Hari a dominat partida cap-coadă, însă a sfârșit în șiroaie de sângă, fără să înțeleagă exact ce anume l-a lovit atât de tare.

Bad Boy Hari a început meciul bine, iar în prima repriză arbitrii aveau să-l numere deja de două ori pe Wrzosek. În cea de-a doua repriză, polonezul a simțit din nou podeaua.

Badr Hari, învins de un ultras polonez

Când africanul se pregătea să-i dea lovitura de grație polonezului, acesta prinde o lovitură înaltă de picior, din defensivă, care-și atinge ținta cu o precizie de excepție.

Marocanul nu a mai apucat să pareze lovitura, iar lovitura de picior l-a pus la podea. Arbitrul l-a numărat, însă acesta nu a mai putut să se ridice de la podea în timp util. Încă se clătina, iar lui Wrzosek nu-i venea să creadă că l-a învins pe Badr Hari!

VIDEO: Badr Hari vs. Arkadiusz Wrzosek

Ajuns la 36 de ani, Badr Hari este unul dintre cei mai valoroși și apreciați luptători de K1 din lume. Are 123 de meciuri în kickboxing, iar 106 dintre acestea sunt victorii. Dintre acestea, 90 sunt obținute înaintea gongului de final.

De asemenea, din cele 16 înfrângeri suferite, 13 au fost încasate tot prin K.O. Are și o descalificare în palmares, în 2018, după ce l-a lovit cu piciorul în figură pe egipteanul Hesdy Gerges, în timp ce acesta încerca să se ridice de la podea.

Este a cincea înfrângere consecutivă pe care Badr Hari o suferă în ultimii cinci ani. A pierdut de două ori în fața lui Rico Verhoeven, o dată în fața românului Benjamin Adegbuyi, o dată în fața lui Arakdiusz Wrzosek, plus descalificarea din meciul cu Hesdy Gerges, de la Rotterdam.

The post Surpriză uriașă în K1! Badr Hari, trimis în „lumea viselor” de un ultras al Legiei Varșovia. Marocanul nu a înțeles ce l-a lovit | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă