Surpriză uriașă făcută de Kaufland. Îmbracă-te în haine de designer la sub 100 de lei. Colecția de iarnă a lui Cătălin Botezatu e acum în magazine!

5 zile in urmă 18

Surpriză uriașă făcută de Kaufland. Colecția care poartă semnătura lui Cătălin Botezatu se numește Smart Fashion Winter, iar produsele le putem găsi în toate magazinele Kaufland.

Surpriză uriașă făcută de Kaufland. Îmbracă-te în haine de designer la sub 100 de lei. Colecția de iarnă a lui Catalin Botezatu e acum în magazine! 

Astfel, găsim cămăși bărbătești la prețul unic de doar 59,99 lei, compleuri sport pentru femei la 99,99 lei, pulover pentru bărbați la 59,99 lei, pantaloni pentru bărbați și femei la 89.99 lei și ghete pentru femei și bărbați la 79.99 lei.

Kaufland scoate la concurs mai multe locuri de muncă şi oferă salarii care pornesc de la aproape 2.000 de lei net în Bucureşti. Joburile sunt cu normă întreagă, iar cei care vor să lucreze pentru marele retailer german trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Retailerul german este unul dintre puţinii anajatori care au ales să transparentizeze salariile şi beneficiile oferite anajatorilor români. Potrivit datelor consultate de ECONOMICA.NET, retailerul oferă un salariu de aproape 2.500 de lei unui şef de raion din Fălticeni, în timp ce în Suceava salariul este de aproximativ 2.800 de lei.

Salariile angajaţilor din Bucureşti pornesc de la aproape 2.000 pentru un lucrător comerial cu normă întreagă. Cei care vor să lucreze la Kaufland trebuie să îndeplinească anumite criterii.

De exemplu, un lucrător comercial trebuie să aibă studii medii, să fie dispus să lucrete în ture, să fie serios, resposabil şi amabil.

De asemenea, Kaufland mai angajează lucrător comercial în Miercurea Ciuc, lucrător comercial la vitrina asistată în Bacău şi trainer case în Botoşani. Salariile încep de la 1.700 de lei net.

Pentru postul de trainer de case se califică cei care au experienţă de lucru în comerţ, cunoştinţe avansate de lucru la PC, sunt amabili, disciplinaţi, orientaţi către clienţi. Au, de asemenea, ţinută ireproşabilă, abilităţi de coordonare a echipei şi cunoştinţe de engleză.

Candidaţii care îşi doresc aceste posturi sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la circa 1.700 de lei net pentru normă întreagă (2.900 de lei brut), contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu, numărul zilelor de concediu urmând să crească pe măsură ce creşte vechimea în firmă, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Citește și: Kaufland îţi umple coşul cu bani puţini de Black Friday toată săptămâna. Consultă CATALOGUL. Lidl vine cu o contraofertă incredibilă, aeroterma de 50 de lei!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă