Surpriză uriașă! Ce a făcut Walter Zenga atunci când și-a revăzut copiii, după 14 ani: „Respect întotdeauna opiniile tuturor” | FOTO

1 lună in urmă 2

Antrenorul italian Walter Zenga (60 de ani) a făcut un prim pas pentru normalizarea relației cu cei doi băieți ai săi, Andrea și Nicolo, pe care îi are din a doua căsnicie, cu Roberta Termali.

După ce s-a căsătorit cu Raluca, în 2005, relațiile dintre fostul mare portar italian și cei doi copii ai săi s-au răcit.

Walter Zenga, ipostază emoționantă alături de copiii săi

„În 14 ani am vorbit de două ori”, recunoștea recent unul dintre aceștia. Situația tensionată dintre Zenga și copiii săi fiind speculată la maximum de presa tabloidă din Italia.

În luna ianuarie, Walter Zenga a stat față în față cu fiul său Andrea, în platoul unei emisiuni de televiziune, ocazie cu care a promis că își va repara greșelile făcute în trecut.

Astfel, tehnicianul italian s-a ținut de cuvânt și a avut o întâlnire, pe 26 februarie, cu Andrea și Nicolo, dovada fiind postată pe Instagram cu explicația simplă: „Reuniune”.

Recent, Zenga  a vorbit despre întâlnirea cu cei doi copii ai săi, afirmând că le-a dus lipsa.

„Când ne-am întâlnit, ne-am îmbrățișat tare. Ei sunt copiii mei și eu trebuie să fiu adultul, persoana mai în vârstă, să stabilesc o relație cu ei. Respect întotdeauna opiniile tuturor, dar nu i-am abandonat. S-a creat o imagine falsă”, a spus fostul mare portar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official)

Fostele soții ale lui Walter Zenga, la „cuțite”

Primele două soții ale lui Walter Zenga sunt la cuțite. Italiencele Elvira Carfagna şi Roberta Termali au ajuns să se certe, iar prima a dezvăluit cum s-a despărțit de fostul portar.

Elvira Carfagna are alături de Walter Zenga un copi, pe Jacopo, care în prezent joacă în ligile inferioare din Italia. De asemenea, cu Roberta, el are doi băieţi, Andrea şi Nicolo.

„Roberta Termali s-a prefăcut că e prietenă cu mine şi s-a cuplat cu el”, a spus recent Elvira, potrivit presei italiene.

Fostul mare portar are un trecut amoros demn de un roman. Recent s-a aflat într-un alt scandal, de această dată fiind implicată și actuala lui soție, Raluca. După ce a anunţat la finalul anului că va divorţa de frumoasa româncă, el a revenit asupra deciziei. Cei doi sunt căsătoriţi de 14 ani.

„Puteţi să fiţi siguri că nu ne-am despărţit. Postarea de atunci am şters-o după opt ore. Niciodată nu voi pune ceva pe reţelele sociale care care să-i afecteze pe copiii mei. Indiferent care este relaţia între noi, un tată trebuie să-şi apere copiii”, a declarat Walter Zenga, citat de fcinter1908.it.

The post Surpriză uriașă! Ce a făcut Walter Zenga atunci când și-a revăzut copiii, după 14 ani: „Respect întotdeauna opiniile tuturor” | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă