Surpriză! Unde vor ajunge banii din amenzile lui Lukaku și Ibrahimovic

1 săptămână in urmă 1

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Ibrahimovic și Lukaku își donează amenzile unei fundații de caritate

Foști colegi la Manchester United, Ibrahimovic și Lukaku au fost sancționați în urma unei investigații. Aceștia au fost penalizați pentru conduită nesportivă. Ambele cluburi au oferit comunicate oficiale în care se confirmă că cei doi jucători vor dona amenzile unei fundații de caritate.

Suma ce urmează a fi donată nu a fost încă dezvăluită pentru că încă se poartă discuții în cadrul Federației Italiene de Fotbal.

Ibrahimovic și Lukaku, la un pas de bătaie

Cei doi jucători au avut un schimb violent de replici în timpul partidei din sferturile de finală ale Cupei Italiei dintre Inter Milan și AC Milan, scor 2-1.

Cei doi foşti colegi de la Manchester United au avut un schimb dur de replici şi totul putea să degenereze dacă nu interveneau ceilalți jucători.

Atacantul lui Inter şi-a ieşit din minţi şi s-a dus ameninţător spre Ibrahimovic. Cei doi s-au ciocnit cap în cap, dar au fost despărţiţi repede de colegi. Ibrahimovic şi Lukaku au primit cartonaşul galben, însă schimbul de replici dintre cei doi a continuat.

"Du-te şi fă-ţi rahatul tău de voodoo!", i-ar fi spus Ibrahimovic lui Lukaku, după care l-ar fi numit "măgar", scriu jurnaliştii italieni.

Atacantul de 39 de ani al lui Milan nu s-ar fi oprit aici şi s-ar fi legat şi de mama lui Romelu Lukaku, cea pe care belgianul a declarat în repetate rânduri că o venerează.

În drumul spre vestiare, la scurt timp după conflictul iniţial, Lukaku a fost din nou extrem de iritat de afirmaţiile lui Ibrahimovic şi a vrut să sară iarăși la bătaie, dar belgianul de 27 de ani a fost cu greu calmat de coechipieri.

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , inter milan , romelu lukaku
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă