Surpriză totală: "Neymar va juca împreună cu Messi, dar nu la PSG". Impresarul care a dezvăluit echipa

1 lună in urmă 1

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

"Neymar va juca alătruri de Messi dar nu la PSG, ci la Barcelona. La altă echipă mă îndoiesc că poate fi făcută mutarea", a spus Cury pentru publicația argentiniană El Litoral.

Neymar va reveni la Barcelona, unde va juca din nou alături de Messi

În plus, impresarul susține că, în urmă cu două sezoane, Barcelona a fost foarte aproape să îl readucă pe Neymar, care, în 2015, alături de Messi, a câștigat a doua "triplă" din istoria catalanilor.

"Da, așa s-a întâmplat. În urmă cu doi ani, Barcelona m-a rugat să o fac, iar noi am încercat să-l aducem înapoi. Am fost foarte aproape să facem transferul complet și să-l readucem de la Paris la Barcelona", a garantat Cury.

Agentul Andre Cury susține că Messi nu va pleca de la Barcelona

În plus, agentul susține că noul președinte al clubului, Joan Laporta, recent ales, va face mutarea.

"Cred că Laporta este un președinte foarte bun pentru Barcelona și poate să ăi aucă din nou împreună. Mie mi-ar plăcea să-l văd din nou pe Neymar alături de Messi, dar mi-ar plăcea mai mult ca asta să se întâmple la Barcelona... Va fi la Barcelona, de unde ei nu ar fi trebuit să fie niciodată despărțiți.

Aș fi foarte fericit să se reunească. Neymar are ușile deschise la Barcelona, catalanii știu că au greșit și chiar și el însuși a recunoscut-o ulterior", a spus Cury.

Pe lângă toate acestea, ca să întărească cele spuse, Curry știe clar că Messi nu va pleca de pe Camp Nou.

"Eu cred că Leo nu va pleca de la Barca. Nu va pleca! Leo a început acolo și trebuie să-și încheie istoria în Europa tot în tricoul Barcelonei. Eu știu asta foarte clar", a spus Cury.

Etichete: neymar , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă