Surpriza serii în preliminariile CM 2022. Southgate: "Bravo lor!" / Marco Rossi: "Băieții și-au pus sufletul în joc"

1 săptămână in urmă 14

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Anglia - Ungaria 1-1 | Reacția lui Gareth Southgate

"Am avut probleme în a ne crea ocazii clare. Nu am reuşit cu adevărat să le străpungem apărarea cu sistemul nostru de joc 4-3-3. Ungaria a jucat foarte bine. Ştiam asta încă din vară, de la EURO 2020. Surpriza a fost mai degrabă la Budapesta (4-0 pentru Anglia), unde ei au fost deschişi şi au încasat multe goluri", a spus Southgate.

"De data asta s-au apărat cu multă mândrie, au fost foarte disciplinaţi, au fost agresivi pe contre. Bravo lor, au meritat pe deplin acest punct. Am ratat pase neobişnuite, am plimbat prea mult mingea, am forţat lucrurile şi asta ne-a făcut să fim nervoşi, ceea ce este rar pentru noi. Am avut totuşi peste 60 la sută posesie, dar nu am reuşit să punem aceeaşi presiune ca la Budapesta. A fost un meci neobişnuit de incoerent şi trebuie să corectăm asta", a adăgat selecţionerul englez.

Ungaria a produs surpriza zilei, după ce a ţinut Anglia în şah, 1-1, pe Wembley. Oaspeţii au deschis scorul prin Roland Sallai (24 - penalty), dar gazdele au egalat înainte de pauză prin John Stones (37). Suporterii maghiari s-au încăierat cu forţele de ordine la acest meci.

Anglia - Ungaria 1-1 | Ce spune Marco Rossi

Selecţionerul Ungariei, italianul Marco Rossi, a lăudat dăruirea jucătorilor săi în meciul cu Anglia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

"Băieţii au urmat tactica de la început până la sfârşit şi au pus în joc tot talentul şi sufletul lor. Pe final, am avut un pic de noroc. Am întâlnit o echipă a Angliei care nu a fost în cea mai bună formă a sa şi poate de aceea am obţinut această remiză, dar oricum este pentru prima oară când Ungaria pleacă de pe Wembley fără înfrângere după acel 6-3 (în 1953)", a spus tehnicianul italian.

"Despre incidentele de la debutul meciului (din tribuna suporterilor ungari), nu vreau să comentez această situaţie. Nu este treaba mea şi orice aş spune ar putea fi interpretat", a afirmat Rossi.

Etichete: anglia , ungaria , marco rossi , gareth southgate
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă