Surpriza pregătită de Cristi Borcea de Dragobete pentru Valentina Pelinel: „A fost ușor de realizat”

1 lună in urmă 1

Omul de afaceri a petrecut tradiționala Zi a Îndrăgostiților la Olimp, pe malul mării, oferindu-i o surpriză jumătății sale.

Românii sărbătoresc astăzi Dragobetele. Un Valentine’s Day autohton. Cristi Borcea (51 de ani) a dorit să-și surprindă soția, pe Valentina (40 de ani), cu o escapadă pe litoral, dorind să o impresioneze pe aceasta întrucât știe că fostul model internațional este îndrăgostită de mare. Ca doi îndrăgostiți, sărutări pe plajă, plimbări prin parcul gol de lângă golf, fotografiile vorbind de la sine despre momentul intim petrecut de soții Borcea.

Soția, apoi afacerile

„Știam că Valentinei îi place marea, în orice sezon, astfel că a fost o surpriză ușor de realizat. Am lăsat afacerile deoparte câteva zile pentru a mă relaxa cu doamna mea. Iubiți și bucurați-vă de viață!”, a mărturisit Cristi Borcea pentru Libertatea. Valentina a fost entuziasmată de escapada pe Litoral.

 „A fost ușor de realizat”

„Odată ce marea te-a prins în mrejele sale, te ține în rețeaua ei de miracole pentru totdeauna”, a spus doamna Borcea.

Și-au mutat reședința de vară la mare

 „A fost ușor de realizat”

Ex-dinamovistul nu mai este interesat de fotbal, cu toate că, după 12 trofee câștigate cu gruparea din Ștefan cel Mare, este îmbiat de suporteri să se întoarcă să salveze clubul. Borcea își vede de afacerile personale, alocă o mai mare atenție de ceva vreme agriculturii și industriei hoteliere, pe lângă afacerea cu butelii. Și vara 2021 are de gând s-o petreacă acasă, în România, după ce în sezonul estival precedent a stat mai mult la Olimp, acolo unde deține „PamBeach Hotel”, o afacere de familie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă