Surpriza pentru soferul unui BMW, angajat intr-o depasire pe dubla linie continua. In capatul coloanei era o masina de politie VIDEO

2 săptămâni in urmă 22

Soferul unui BMW, angajat intr-o depasire neregulamentara peste dubla linie continua, a avut parte de o surpriza neplacuta, atunci cand, dupa ce a depasit mai multe masini, s-a vazut nevoit sa depaseasca chiar masina politiei.

Pe un drum extraurban cu o banda in directia deplasarii, doua benzi in directie inversa si linie dubla continua ce separa cele doua sensuri, circula o coloana de automobile, primul automobil din coloana fiind a politiei.

Un BMW Seria 5, aflat ceva mai in spate, n-a mai avut rabdare sa circule regulamentar si a iesit la o depasire multipla neregulamentara, ignorand linia dubla continua. Doar ca, dupa aceasta depasire spectaculoasa, soferul BMW-ului a avut surpriza sa constate ca ultima masina pe care a depasit-o era una de politie.

Ce a urmat nu e greu de ghicit - girofar aprins, tras pe dreapta, o amenda usturatoare si, cel mai trist pentru soferul din BMW, permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă