Surpriză pentru jucătorii lui Dinamo, înainte de meciul cu Farul! Ionel Dănciulescu i-a vizitat la antrenament

2 luni in urmă 35

  • Liga 2: Metaloglobus - Hermannstadt, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Ionel Dănciulescu, fostul atacant și team manager al echipei din ”Ștefan cel Mare”, i-a vizitat pe jucătorii lui Dario Bonetti la antrenamentul oficial de pe stadionul Dinamo și i-a salutat pe cei mai vechi jucători din cadrul echipei. Paul Anton, revenit în lot după o accidentare, a fost primul care l-a salutat pe ”Danciu”.

VIDEO cu Dănciulescu la antrenamentul lui Dinamo

Galerie Foto

”Dinamo are nevoie de el!” Gigi Mulțescu, cuvinte de laudă la adresa unui jucător de la Dinamo

Recent, s-a spus că Paul Anton nu va mai îmbrăca tricoul ”câinilor”, dar Iuliu Mureșan a negat această afirmație și a anunțat că jucătorul s-a antrenat alături de restul echipei după o perioadă lungă de timp și în scurt timp este așteptat să revină pe teren după accidentarea prin care a trecut.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

Gigi Mulțescu, fostul tehnician al lui Dinamo, este de părere că Anton este un jucător foarte valoros pentru Dinamo datorită experienței sale și aportului adus echipei. Cu toate acestea, Mulțescu este de părere că oficialii lui Dinamo trebuie să se descurce cu tinerii pe care Dario Bonetti i-a titularizat după ce o mare parte dintre jucătorii experimentați au plecat de la Dinamo.

E nevoie mare de Paul Anton, e un jucător foarte experimentat și ar putea ajuta foarte mult echipa la mijlocul terenului. Are pasă și un șut foarte bune. E un jucător valoros de care Dinamo are nevoie. Decamdată însă trebuie să se descurce cu ce au”, a declarat Gigi Mulțescu pentru Fanatik.

Etichete: dinamo , ionel danciulescu , farul - dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă