Surpriză: Negocieri Real Madrid-Chelsea pentru Eden Hazard. Cât este dispus să plătească Abramovich

2 săptămâni in urmă 13

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Discuţiile surprinzătoare dintre cele două cluburi pentru revenirea lui Hazard la echipa cu care a câştigat două titluri de campion în Anglia au fost declanşate, dar mai sunt destule de pus la punct până să se ajungă la o înţelegere. Mai ales că este vorba despre o diferenţă importantă de bani între ofertă şi cerere.

Abramovich este gata să plătească 40 de milioane de euro pentru Eden Hazard. Florentino Perez vrea 70 de milioane

Hazard a semnat în 2019 cu Real Madrid, atunci când Florentino Perez a acceptat să achite 100 de milioane de euro chiar dacă era vorba despre un jucător care intra în ultimul an de contract.

Mai mult, parafa şi un contract prin care Hazard încasează 23,5 milioane de euro, brut, adică dublu faţă de cât lua Chelsea.

Marea şansă a lui Hazard este că Roman Abramovich crede în continuare în el şi are convingerea că belgianul poate ajunge cel mai bun din lume.

Conform celor de la El Nacional, patronul lui Chelsea este gata să achite 40 de milioane de euro, adică atât cât valorează pe transfermarkt.de, în timp ce Perez cere minimum 70 de milioane de euro. Desigur şi unul şi celălalt au avansat sumele de la care încep negocierile.

Eden Hazard: ”Au cheltuit mulți bani! Vreau să ofer ceva înapoi”

La începutul acestui sezon, Eden Hazard făcea un fel de promisiune pentru fanii Realului, care nu sunt deloc mulţumiţi cu ce a oferit fotbalistul echipei.

Am semnat cu Real Madrid pentru cinci sezoane. Primele două nu au fost bune. Accidentările nu m-au ajutat deloc, dar încă mai am mai mult de trei sezoane să îmi dovedesc valoarea. Sper că voi reuși. Sper să mă trezesc într-o dimineață și să mă simt bine la antrenamente. Dacă simt durere acolo, o voi lua cu mine la jocuri și nu voi scăpa de ea.

Aștept acel moment când voi putea să dovedesc din nou. Real Madrid a cheltuit deja o mulțime de bani cu mine. Vreau să le ofer ceva înapoi”, a declarat Eden Hazard, citat de Goal.

Toată lumea crede că eu sunt accidentat mereu. Acesta este adevărul, dar dacă ne uităm la cariera mea, nu este un jucător care, în 10 ani, să fi jucat la fel de multe meciuri ca mine. Fac ceea ce trebuie. Lucrez în fiecare zi cu fizioterapeutul. Încă de la începutul sezonului, am făcut o treabă bună cu preparatorul fizic. Momentan, totul este în regulă, mă simt mai bine, dar nu sunt refăcut complet. Sper că vom continua la fel”, a mai spus Hazard.

Etichete: eden hazard , roman abramovich , real madrid hazard , hazard chlesea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă