Surpriză! Manchester City a decis cine va prelua tricoul cu numărul 10, lăsat liber de Sergio Aguero

2 luni in urmă 18

  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

Atacantul argentinian a fost decarul echipei antrenate în prezent de Pep Guardiola, numărul 10 fiind în prezent vacant.

Manchester City a hotărât cine va prelua tricoul cu numărul 10

Manchester City este hotărâtă să "spargă pușculița" în această vară, prin transferurile lui Harry Kane și Jack Grealish, care însumează aproximativ 250 de milioane de euro. Deși încă nu a materializat niciuna dintre cele două mutări, Grealish este foarte aproape să semneze, iar Kane nu mai vrea să se antreneze cu Tottenham, pentru a forța transferul.

Campionii Angliei par convinși că îi va aduce pe cei doi pe Etihad Stadium în această vară, și deja s-au gândit la cine va prelua numărul lui Aguero. În prezent, Kane și Grealish poartă amândoi numărul 10 la Tottenham, respectiv Aston Villa.

Potrivit cotidianului britanic The Telegraph, deși transferul lui Kane este într-un stadiu mult mai puțin avansat decât cel al lui Grealish, atacantul este alesul "cetățenilor" pentru numărul 10.

Harry Kane, criticat de Dimitar Berbatov pentru gestul său

Printre cei care au vorbit despre dezicia surprinzătoare a lui Kane se numără și Dimitar Berbatov, fost atacant la Tottenham. La rândul său, bulgarul a forțat o mutare de la clubul londonez la Manchester United în 2008, însă crede că maniera în care a făcut-o este diferită de cea a englezului, pe care o condamnă.

"Am fost surprins. Nu cred că este modalitatea potrivită. Nu am lipsit niciodată de la antrenamente, asta e diferența. Am preferat să nu joc în două meciuri. Era dificil pentru mine să admit, dar am găsit puterea să recunosc că dacă joc, nu voi fi cu gândul la meci, și astfel voi sta în calea colegilor mei, care-și fac treaba. Însă, la antrenamente este ușor. Se desfășoară fără spectatori, majoritatea colegilor te vor înțelege, și va fi ușor să mai scapi de stres prin glume și caterincă.

Sper ca Harry să se reîntoarcă la antrenamente, însă apoi va urma partea interesantă - meciurile. Dacă ar fi să se materializeze transferul, cred că se va întâmpla în ultima zi de mercato. Dar mi-ar plăcea să se rezolve mai repede, pentru că nu vreau să-l văd cum lipsește de la meciuri", a spus Berbatov.

Etichete: manchester city , harry kane , sergio aguero , jack grealish
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă