Surpriză la Hermannstadt! Pe ce antrenor mizează sibienii după ce Albes și Ciobotariu au dus echipa pe locul 15

3 săptămâni in urmă 2

WTA Miami: Sorana Cîrstea - Katrina Scott, marți, 19:00, Digi Sport 2

Liga 2: U Craiova 1948 - Farul Constanța, marți, 19:30, Digi Sport 1

Eugen Beza preia Hermannstadt de pe locul 15, după ce Ruben Albes și Liviu Ciobotariu n-au reușit să pună pe picioarele jocul sibienilor.

Beza îl va avea ca secund pe Valentin Negru, fost fotbalist în Liga 1 la Sportul Studenţesc şi Rapid Bucureşti, posesor de licenţă PRO ca antrenor. Florin Berţa va rămâne în rolul său de antrenor cu portarii.

Cine este Eugen  Beza, antrenorul ales de Hermannstadt

În vârstă de 42 de ani, Beza a strâns 218 meciuri şi a marcat 19 goluri ca fotbalist în primele două ligi pentru Viromet Victoria, FC Inter Sibiu, Minaur Zlatna, Apullum Alba Iulia, FC Sibiu, CS Otopeni, FCM Câmpina, Forex Braşov, CSU Voinţa Sibiu şi SKA-Energhia Habarovsk (Rusia). Ca antrenor, el le-a pregătit pe FC Avrig şi FC Hermannstadt în liga a treia, obţinut promovarea în eşalonul secund cu echipa de pe Cibin. Apoi a rămas în staff-ul FCH, ocupând până în prezent funcţia de antrenor secund.

''Sunt foarte fericit pentru postura în care mă aflu, dar în egală măsură şi foarte responsabil. Mă simt dator faţă de acest club, mă simt dator faţă de oraş şi sper din tot sufletul să schimbăm situaţia nefericită în care ne aflăm acum. Indiferent de staff-ul care a fost aici, am fost susţinut de club şi pentru asta încerc să întorc acum suportul pe care l-am avut. Am avut şansa să lucrez cu nişte oameni deosebiţi, antrenori de la care am avut numai de învăţat, atât ca metodologie de antrenament, cât şi aspecte importante din viaţa de antrenor'', a declarat Beza.

🤙 Sibianul Eugen Beza este noul antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt! ℹ 👉 https://fchermannstadt.ro/comunicate-de-presa/sibianul-eugen-beza-este-noul-antrenor-principal-al-a-f-c-hermannstadt/

Publicată de FC Hermannstadt pe Marţi, 23 martie 2021

FC Hermannstadt a început sezonul cu spaniolul Ruben Albes, care a fost demis după 16 etape, cu un bilanţ de 3 victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri. Liviu Ciobotariu a fost numit în funcţie pe 15 ianuarie şi a lăsat echipe pe locul 15 (penultimul) în clasamentul Ligii I, bilanţul său fiind de o victorie, 5 rezultate de egalitate şi 6 meciuri pierdute.

Eugen Beza va debuta ca antrenor principal la FC Hermannstadt în Liga I pe 3 aprilie, la ora 15:00, pe teren propriu, în meciul contra echipei FC Argeş, în etapa a 29-a.

VIDEO Hermannstadt a pierdut la Voluntari în etapa precedentă

Etichete: meciuri hermannstadt , antrenor hermannstadt , numire antrenor hermannstadt , eugen beza
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă