Surpriza începutului de an în Ligue 1! PSG a fost învinsă de Lorient cu 2-3

1 lună in urmă 1

La Liga: Barcelona - Athletic Bilbao, duminică, 22:00, Digi Sport 2

Liga 1: UTA - Dinamo, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Lorient a deschis scorul în partida de duminică în minutul 36, prin Laurent Abergel, dar PSG a restabilit egalitatea până în pauză, datorită golului marcat de Neymar din penalty.

Lorient a produs surpriza și a învins-o pe PSG

Startul reprizei secunde a adus-o pe PSG în avantaj pentru prima dată, Neymar reușind să transforme încă o dată o lovitură de pedeapsă, în minutul 58.

Până în minutul 80, PSG a reușit să mențină avantajul minim de pe tabela de marcaj și s-a aflat în controlul partidei, astfel că nimic nu avea să prevestească ce avea să se întâmple în ultimele 10 minute.

Primul care a dat lovitura a fost Yoane Wissa, care a marcat pentru 2-2 în minutul 80, în timp ce scorul final, 3-2 pentru Lorient, a fost stabilit în primul minut al prelungirilor, de Teremas Moffi.

După înfrângerea cu Lorient, prima cu Mauricio Pochettino pe banca tehnică, PSG este pe locul trei în La Liga, cu 45 de puncte, la egalitate cu Lille, care are un meci mai puțin disputat, cu Dijon, și cu un punct în spatele liderului din acest moment Lyon, care s-a impus în această etapă în fața Bordeaux, scor 2-1.

De partea cealaltă, succesul cu PSG a dus-o pe Lorient, ocupanta locului 18, la cota 18 puncte acumulate în 21 de meciuri, același punctaj pe care-l are și Nantes, formație aflata pe 17, ultima poziție care asigură menținerea în Ligue 1.

Etichete: neymar , lorient psg , rezultate ligue 1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă