Surpriză de proporții: Daniil Medvedev, favoritul numărul 1, eliminat de la Indian Wells, după ce a condus cu 6-4, 4-1 | VIDEO

1 săptămână in urmă 18

Daniil Medvedev, principalul favorit de anul acesta de la Indian Wells, a fost eliminat de Grigor Dimitrov (30 de ani, 28 ATP), într-un meci în care s-a produs și o revenire incredibilă.

Medvedev (25 de ani, 2 ATP) a condus cu 6-4, 4-1 în optimile de finală de la Indian Wells, dar Grigor Dimitrov a produs una dintre cele mai mari surprize de anul acesta și a întors scorul. Dimitrov a câștigat până la urmă cu 4-6, 6-4, 6-3 după două ore și 16 minute de joc.

Daniil Medvedev, șocat de cele întâmplate!

Chiar și Medvedev, proaspăt campion la US Open, s-a arătat șocat de jocul slab prestat în fața lui Grigor Dimitrov.

„Niciodată nu mi-am mai pierdut serviciul de trei ori la rând pe hard. Asta demonstrează cât de lente sunt terenurile, sunt la fel ca zgura!  Oricum, Dimitrov a jucat mai bine decât orice adversar pe care l-am avut la US Open. Va câștiga turneul dacă va continua să joace așa”, a explicat Medvedev.

Rezumatul meciului dintre Medvedev și Dimitrov


Până la acest meci rusul avea o serie de 10 victorii consecutive. În sferturile de finală, Dimitrov va juca împotriva polonezului Hubert Hurkacz, care l-a învins lejer pe Aslan Karatsev, scor 6-1, 6-3.

Programul meciurilor din sferturile de finală de la Indian Wells

  • Hubert Hurkacz – Grigor Dimitrov
  • Cameroon Norrie – Diego Schwartzman
  • Stefanos Tsitsipas – Nikoloz Basilashvili
  • Taylor Fritz – Alex Zverev / Gael Monfils

The post Surpriză de proporții: Daniil Medvedev, favoritul numărul 1, eliminat de la Indian Wells, după ce a condus cu 6-4, 4-1 | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă