Surpriză colosală pentru Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Cine va conduce antrenamentele

3 săptămâni in urmă 10

Surpriză colosală pentru Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Internaționalul trece printr-o perioadă de mari „schimbări de trupe”. În doar câteva zile, mijlocașul de 23 de ani și-a pierdut antrenorii atât de la națională, cât și de la echipa de club. Mirel Rădoi a renunțat la banca tricolorilor după ratarea promovării în barajul de calificare la Cupa Mondială 2022. La rândul său, Steven Gerrard a ales să plece în Premier League, la Aston Villa, despârțindu-se destul de abrupt și surprinzător de Rangers.

Surpriză colosală pentru Ianis Hagi la Glasgow Rangers

Surpriză colosală pentru Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Internaționalul român trece printr-o perioadă de schimbări de antrenori. Atât tehnicienii de pe banca naționalei, cât și a echipei de club au plecat din posturile lor. Mirel Rădoi a renunțat la prima reprezentativă după eșecul ajungerii la barajul de calificare la Mondialul din 2022, în vreme ce Steven Gerrard a ales să plece la Aston Villa.

De altfel, Ianis Hagi poate fi direct vizat de mutarea lui Gerrard de la Rangers la echipa din Birmingham. Presa britanică a speculat că tehnicianul va dori să-l aducă din iarnă, la Villa, în Premier League, pe mijlocașul român de 23 de ani.

Polivalența românului este ceva ce Gerrard își dorește să aducă la Villa, el jucând atât ca extremă stânga, cât și ca mijlocaș ofensiv, pe lângă poziția sa clasică de extremă dreapta”, au notat cei de la Talksport.

Cine va conduce antrenamentele

Ianis Hagi încă nu a aflat cine va fi noul principal de pe banca lui Rangers. Pe lista celor de pe Ibrox Park se află nume ca cel al olandezului Ronald Koeman, fostul antrenor de la Barcelona. Frank Lampard, fostul jucător, apoi manager de la Chelsea, era dat ca o altă soluție, Se pare, însă, că el nu se regăsește și printre variantele luate în calcul de conducătorii clubului.

Cele mai mari șanse le are olandezul Giovanni van Bronckhorst, fost jucător, vreme de 3 sezoane, la Rangers și foarte populr printre fanii echipei. El a câștigat un titlu, ca antrenor, în Olanda, cu Feyenoord Rotterdam, dar și două Cupe ale Olandei. Este liber de contract încă din decembrie 2020 când s-a despărțit de chinezii de la Guangzhou. Conform Sky Sports, von Bronckhorst a avut deja o discuție „foarte productivă” cu directorul sportiv de la Rangers, Ross Wilson.

Până la decizia finală, Ianis Hagi va fi antrenat de un „careu” de tehnicieni în frunte cu antrenorul echipei de tineret de la Rangers, David McCallum. Alături de acesta, se vor mai afla Brian Gilmour, Jermain Defoe și Colin Stewart. Primul test al noii echipe interimare este programat duminică, 21 noiembrie. Rangers va juca semifinala Cupei Ligii, contra celor de la Hibernian, pe Ibrox Park de la ora 18.00. În cealaltă semifinală se întâlnesc Celtic și St. Johnstone, deținătoarea en-titre a trofeului.

Sursa foto: Facebook/Rangers FC

The post Surpriză colosală pentru Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Cine va conduce antrenamentele appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă