Surpriză colosală în Liga Națională! Clujul, ultima clasată a bătut Gloria Bistrița, 25-24

1 lună in urmă 1

Cea mai mare surpriză a Ligii Naționale feminine s-a înregistrat joi, la Sf. Gheorghe. Gloria Bistrița, echipă cu multe internaționale în lot, care are drept obiectiv clasarea pe podium, a pierdut incredibil în fața ultimei clasate, U Cluj Napoca. Meciul a avut o întorsătură aparte. Gloria a avut 17-14 la pauză și a menținut ecartul de trei goluri până în minutul 45. 

Bistrițencele au avut 23-20. Din acel moment însă, pe teren a existat o singură echipă. Clujul a luat conducerea, 24-23, Bistrița a egalat, dar Corina Cordoș a marcat golul victoriei. În ultimele 2 minute și jumătate niciuna dintre echipe nu a mai reușit să înscrie! 

U Cluj a venit la Sf. Gheorghe în ultima clipă, primind acordul DSP pe ultima sută de metri, după ce două jucătoare și fizioterapeutul s-au infectat cu virusul SARS COV-2. A avut un singur portar pe bancă, Mădălina Ion, dar fosta campioană mondială de junioare a făcut un joc excelent. Prestație excelentă și pentru Diana Lazăr (5 goluri), Corina Cordoș (6) sau Rebeca Necula (8 reușite).

Președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, Radu Moldovan a fost prezent la meci, dar a părăsit tribuna în minutul 57, nemulțumit de prestația jucătoarelor. U Cluj a trecut pe plus în clasament, având acum 2 puncte. Echipa ardeleană a fost penalizată cu un punct de FRH pentru o datorie neachitată la fostul portar, Ionica Munteanu.

Tot în cadrule etapei a 10-a a Ligii Naționale, Activ Ploiești și CSM Galați au terminat la egalitate 25-25. 

”Sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Vom lupta până la capăt. Suntem o echipă tânără, jucăm din ce în ce mai bine și eu am încredere că la final vom fi deasupra liniei”
Diana Puiu, inter stânga U Cluj

Criză la CSM București » „Secundul” Iulia Curea are doar 10 senioare valide pentru duelul cu Rm. Vâlcea!Conflict înaintea derby-ului » Vâlcea și CSM București nu s-au înțeles la ședința tehnică. De unde a pornit toată tevatura

Alex Bodi era ridicat de mascați în urmă cu 3 luni. Anunțul făcut azi despre Bianca Drăgușanu, fosta soție

Libertatea

Playtech: Probleme mari cu rapelul Pfizer. Specialiștii cer întârzierea lui de urgență, ce se întâmplă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă