Suporterii lui Rangers, furioși pe decizia lui Steven Gerrard de a prelua Aston Villa: ”Un șarpe! Sper că vei retrograda!”

2 săptămâni in urmă 5

  • WTA Linz: Simona Halep - Jaqueline Cristian, joi, 21:00, Digi Sport 2

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Antrenorul a fost prezentat oficial la formația din Premier League rămasă fără tehnician după demiterea lui Dean Smith.

Suporterii lui Rangers, furioși pe decizia lui Steven Gerrard de a prelua Aston Villa: ”Un șarpe! Sper că vei retrograda!”

Steven Gerrard a fost numit antrenorul lui Rangers în 2018, fiind prima sa experiență ca antrenor. Sezonul trecut, Gerrard a reușit să câștige titlul în Scoția, fără nicio înfrângere.

Vestea despărțirii de fostul internațional englez nu le-a picat deloc bine suporterilor lui Rangers care s-au grăbit să îi scrie câteva cuvinte de ”rămas bun” tehnicianului.

Lucrul care i-a deranjat cel mai mult pe fanii lui Rangers a fost faptul că, în urmă cu doar câteva săptămâni, Steven Gerrard afirma că nu va pleca în viitorul apropiat de la formația scoțiană.

Reacțiile suporterilor lui Rangers după ce au aflat despre plecarea lui Steven Gerrard

Suporterii lui Rangers au luat cu asalt paginile de socializare ale formației din Scoția și i-au transmis mai multe mesaje noului antrenor de la Aston Villa.

O zi foarte, foarte tristă. Mi-ar plăcea să îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru clubul nostru, dar nu îl voi ierta niciodată că ne-a lăsat în această perioadă. Mi-am pierdut tot respectul pentru el. Nimeni nu este mai mare decât clubul”.

Apreciez munca pe care a depus-o timp de trei ani, de la haos la campioni. Din păcate, nu este plăcut să pui capăt cu o plecare atât de urâtă”.

Nu știu ce să cred despre această veste. Sunt furios că a făcut-o într-un moment ca acesta, când se apropie un meci din cupele europene și o semifinală. Totuși, știm că loialitatea sa pe termen lung nu a fost niciodată față de Rangers. Îmi doresc să vină cineva care poate câștiga și care iubește acest club. Cine este următorul?

Este cu adevărat un șarpe. Sper să vei retrograda. Nu îți doresc nimic bun pentru că ai făcut acest lucru în acest moment”.

Etichete: suporteri , rangers , scotia , aston villa , ianis hagi , steven gerrard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă