Suporterii lui Poli Iași i-au cerut demisia lui Adrian Ambrosie | FOTO&VIDEO

3 săptămâni in urmă 1

Mai mulți suporteri ai Politehnicii Iași s-au strâns sâmbătă seară în fața tribunei oficiale a stadionului din Copou pentru a-și susține echipa. La câteva minute după startul partidei cu Dinamo, galeria Iașiului și-a făcut simțită prezența printr-un show pirotehnic spectaculos, dar și prin scandările împotriva membrilor Comitetului Director, cărora le-au cerut să plece.

Printre altele, suporterii Politehnicii i-au cerut demisia lui Adrian Ambrosie, vicepreședintele Comitetului Director al clubului.

Poli Iași a învins-o pe Dinamo, 1-0, în etapa 28 a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Djuranovic, în minutul 62. Formația moldoveană rămâne pe ultimul loc în Liga 1.

Galeria Iașiului a făcut show la tribuna oficială. Suporterii i-au cerut demisia lui Adrian Ambrosie

„Politehnica Iași – Dinamo, intrarea la tribuna oficială. Suporterii cer demisia lui Adrian Ambrosie și Leonid Antohi” se arată pe pagina de facebook a unuia dintre fanii formației moldave.

Leonid Antohi se află, de asemenea, în conflict cu președintele executiv Ciprian Paraschiv. „Ai crescut un om și-un câine. Câinele te recunoaște, omul nu te mai cunoaște. Regret că nu am fost de acord cu colegii din Comitetul Director și o parte din consilierii noului legislativ, iubitor de fotbal, care l-au vrut plecat la pachet atunci când a fost înlocuit Daniel Pancu. Tot ce se regăsește cu privire la adresa mea nu este un mister. Este copia minții unui mentor de-al său care mă confundă cu Iuda. Iartă-l, Doamne, că nu mai știe dacă vrea să ajungă vedetă în iad sau slugă în Rai. Răul făcut greu se poate repara” spunea Antohi despre Paraschiv.

Adrian Ambrosie, vicepreședintele Comitetului Director al echipei Poli Iași, e contestat și de Florin Prunea, fostul conducător din Copou. Ex-marele portar l-a catalogat pe omul din organigrama lui Poli ca fiind un „dobitoc îmbrăcat în trening și cu munci la nas”.

Ambrosie a anunțat că se va vedea cu Prunea în instanță. „La început l-am rugat frumos să înceteze cu calomniile la adresa mea, dar nu a înțeles. Apoi a spus că eu fac spălare de bani în Transnistria și în Republica Moldova. Pentru aceste acuze trebuie să aducă probe în fața judecătorilor, iar eu voi lăsa instanța să își facă datoria. Alte lucruri nu am ce sa spun despre domnul Prunea. Repet: ne vom vedea în fața judecătorului”.
 

 

 

The post Suporterii lui Poli Iași i-au cerut demisia lui Adrian Ambrosie | FOTO&VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă