Suporterii lui Dinamo le bat obrazul jucătorilor după rușinea de la Mediaș: „Nu au înțeles nimic!”. Comentarii dure la adresa echipei lui Dusan Uhrin: „Treziți-i pe bufonii ăia!”

2 săptămâni in urmă 17

Suporterii lui Dinamo nu i-au iertat pe jucători după înfrângerea rușinoasă cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-4.

Gaz Metan Mediaș și Dinamo s-au întâlnit în cadrul etapei a treia din play-out-ul Ligii 1, iar medieșenii s-au impus cu scorul de 4-1, după golurile marcate de către Morar 14′, Valente 30′, Deaconu 39′ și Chamed 88′. Pentru „câini”, a marcat Sorescu, în minutul 35.

Înaintea acestei întâlniri, suporterii lui Dinamo au mers la baza de antrenament de la Săftica, în cantonamentul „câinilor”, pentru a-i încuraja pe jucătorii lui Dusan Uhrin.

Suporterii lui Dinamo le bat obrazul jucătorilor după rușinea de la Mediaș

Jucătorii lui Dinamo nu le-au putut răsplăti eforturile suporterilor și au bifat al 13-lea meci fără victorie în Liga 1, coborând astfel pe loc direct retrogradabil. Fanii dinamoviști au avut, pe rețelele sociale, o reacție mai puțin dură, de această dată, însă cu direcție către fotbaliști.

„În mod normal, nu arătam asta, dar oamenii trebuie să știe că nu avem o secundă de liniște și că vom lupta până la capăt! Cam asta am făcut joi, la prânz, înainte să plece echipa la Mediaș. Din păcate, se pare că jucătorii nu au înțeles nimic. Mai avem 6 meciuri”, au scris suporterii lui Dinamo pe pagina oficială de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”.

Comentariile însă au fost mai puțin elegante. Fanii de pe Facebook i-au criticat dur pe jucătorii lui Dinamo.

„Treziți-i pe bufonii aia de glume de fotbaliști”, „Jucătorii aștia nu vor mai vedea Liga 1 vreodată, păcat de fani și emblemă”, „Vine falimentul” și „Ei nu înțeleg nimic de luni de zile…” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de către fanii lui Dinamo.

La țintă au fost luați și suporterii acționari, tot prin comentarii. Aceștia sunt acuzați că nu fac deloc bine clubului prin acțiunile lor.

„Nici voi nu înțelegeți că nu sunteți făcuți pentru asta… fotbalul din curtea școlii sau din fața televizorului nu seamănă cu fotbalul profesionist….dar se pare că ori nu vă dați seama de asta, ori sunteți prea vanitoși să cereți ajutorul profesioniștilor”, este unul dintre comentariile menite să îi pună pe gânduri pe cei din Peluza „Cătălin Hîldan”.

Unii dintre fani îl regretă chiar pe Ionuț Negoiță, cel alungat de la Dinamo.

„DDB. Distruge Dinamo București. Dacă erați suporteri adevărați, trebuia să fiți alături de omul ăla care a încercat să țină Dinamo. Să adunați bani atunci și să-l ajutați să cumpărați bilete, eram la meci câteva sute în tribune și toată galeria îl înjura pe Negoiță, care dădea bani atât cât putea și avea și puterea să recunoască că atât poate, să vină și alții să ajute. Ia că ați ajuns singuri. E un terminat fără habar manager-ul și voi în maximum un an de la preluare, nu numai că retrogradași (ar fi ultima problemă), dar o să desființați echipa. Ați avut noroc cu toți suporterii care au făcut tot ce au putut să vă dea bani”, notează un alt fan pe Facebook.

In mod normal, nu aratam asta, dar oamenii trebuie sa stie ca nu avem o secunda de liniste si ca vom lupta pana la…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 24 aprilie 2021

The post Suporterii lui Dinamo le bat obrazul jucătorilor după rușinea de la Mediaș: „Nu au înțeles nimic!”. Comentarii dure la adresa echipei lui Dusan Uhrin: „Treziți-i pe bufonii ăia!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă