Suporterii lui Dinamo, atac la jucători imediat după meci, la Mediaș: „Mercenarilor! Ne băgați în «B»” | VIDEO

1 săptămână in urmă 17

Dinamo a ajuns într-o situație critică, după eșecul de pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-4. Roș-albii au căzut pe locul 15, poziție direct retrogradabilă, și au fost apostrofați serios de cei câțiva suporteri care au urmărit meciul din spatele gardurilor.

Echipa lui Dusan Uhrin Jr. a ajuns la 13 meciuri fără victorie în Liga 1 și e cu un pas în eșalonul secund. Suporterii n-au mai rezistat și au răbufnit. Look Sport a prezentat câteva imagini în care se vede cum fanii au început să-i certe dur pe favoriți.

„Veniți să vorbiți cu noi. Ne-am săturat de voi. Mercenarilor! Ne băgați în «B»”, au urlat ca din gură de șarpe câțiva suporteri care au asistat la meciul lui Dinamo din afara stadionului.

Serie de 13 meciuri fără victorie, unică în istoria lui Dinamo!

Dinamo e în cel mai prost moment din istorie. A bifat mai multe borne negre, iar una dintre ele o reprezintă cele 13 meciuri consecutive fără victorie. Mai mult, a bifat un record negativ și față de rivala FCSB! A avut cu 38 de puncte mai puțin la finalul sezonului regulat față de roș-albaștri, fiind cea mai mare diferență din istorie.

Dusan Uhrin: „E o situație dificilă”

„E o situație dificilă. Rezultatul e foarte rău pentru noi. Am început așa și așa meciul, dar primim gol foarte ușor. Situația e grea, a fost grea de la început. A fost foarte dificil pt mine. (n.r. portarul Gudmund Kongshavn) A făcut greșeli catastrofale, nu pot să spun nimic despre asta, pentru că nu înțeleg cum este posibil.

Nu vreau să vorbesc despre evaluare. Am încredere în jucători, dar ne trebuie noroc. Ne trebuie noroc, trebuie să facem mai mult pentru asta. Fiecare joc e la fel pentru noi, pentru a rămâne în prima ligă. Nu am dormit bine de când am venit, pentru că așa e imposibil să mergem mai departe”, a spus Dusan Uhrin, la flash-interviurile de după meci.

The post Suporterii lui Dinamo, atac la jucători imediat după meci, la Mediaș: „Mercenarilor! Ne băgați în «B»” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă