Suporterii le-au cerut socoteală dinamoviștilor la Mediaș » Conducerea DDB, luată la rost de propriii socios: „Nu există deloc transparență în acest proiect”

3 săptămâni in urmă 14

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021, 14:50 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 14:51

Un grup de suporteri a asistat, așa cum a putut, la meciul lui Dinamo cu Gaz Metan (1-4), de vineri seară. Dacă pe durata partidei au agitat steaguri și au încurajat echipa, la final, fanii nu au mai rezistat și au răbufnit la adresa „câinilor”. 

Pe lângă apostrofări, cel mai vehement a fost contestat managerul sportiv Marius Nicolae, precum și jucătorii. Paul Anton ar fi fost singurul care a mers să dialogheze cu fanii, conform jurnaliștilor prezenți la Mediaș.

„Rușine!”, „Vrei să ne bagi în B?!”, „Vă bateți joc de noi” au fost printre cele mai blânde reacții ale suporterilor. Suflarea roș-albă a acuzat în ultima perioadă managementul defectuos al grupării, transferurile eșuate, care au contribuit la faptul că echipa a ajuns pe loc retrogradabil. 

Văzuți iniția ca niște salvatori ai clubului, cei din board-ul DDB au devenit noile ținte ale acuzelor suporterilor, iar opiniile sunt din ce în ce mai dure în mediul online. Pe lângă injurii, sunt și socios care au amenințat că și-au revocat cardurile și statutul de membri! Totodată cei de la DDB Mehedinți au emis un comunicat prin care au solicitat urgent răspunsuri la diverse chestiuni care sunt gândite de foarte mulți fani, anume activitatea board-ului DDB, acționar minoritar al grupării. 

Iată comunicatul și întrebările adresate de cei din DDB Mehedinți, încă dinaintea partidei de la Mediaș:

Apel către Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Numărătoarea inversă

Etapele trec, iar sfârșitul sezonului se apropie. Mai sunt 26 de zile până la ultima etapă din play-out, iar vremurile nu sunt deloc ușoare.

Suntem conștienți că vom fi criticați pentru ceea ce vom spune în această postare, dar ne asumăm acest lucru.

Cei care și-au expus punctul de vedere prin diferite comentarii, au primit în schimb ( de la anumiți membri ) întrebarea clasică: ”De ce arunci cu noroi în DDB? Ai card DDB?”.

Noi mereu ne-am făcut datoria și considerăm că avem dreptul să spunem ce ne deranjează.

Nu există deloc transparență în acest proiect !

1. Cum s-a luat licența când mulți jucători nu au fost plătiți (juniori plus unii ce au plecat de la echipă)?

2. Cu ce bani mai exact s-a plătit licența? Suma strânsă de la meciul cu Kiev a intrat în club dupa termenul de plată a licenței.

3. Câți bani se strâng pe lună din bilete plus donații(tricouri sau altceva)? Există ceva hârtii care să dovedească asta?

4. Unde se duc banii strânși mai exact?

5. Cum s-a plătit datoria pentru Săftica în două zile? Banii din bilete intră după câteva zile în cont.

6. De ce de fiecare dată când îndreptăm anumite săgeți către boardul DDB suntem eliminați de pe grupuri/criticați ?

7. De ce mereu ni se răspunde cu ”Lăsați DDB-ul să își facă treaba"?

8. În loc să primim aceste cuvinte acide, de ce nu primim răspunsurile și dovezile la întrebările puse? Acest lucru ar arăta că nu este nimic de ascuns.

9. Cine sunt cei 9 misterioși din spatele programului DDB ?

10. Cristi Hîldan este președintele DDB sau este pus doar pentru imagine ?

11. Ce plănuiește DDB pe viitor ? Ideile care se discută trebuie să fie publice pentru membrii DDB. (Exemplu proiectul Socios de la clubul Union Berlin)

Mario Nicolae a adus jucători mediocri pe bani mulți, dar ce contează când sunt banii suporterilor ?

Acest personaj caraghios parcă desprins dintr-un film Disney, este criticat într-una și cu toții ne dorim să dispară de la club. De asemenea să nu uităm că dânsul a mai retrogradat cu alte echipe.

De ce nu este schimbat ? Există anumite interese pentru care este păstrat ?

Este nevoie de oameni profesioniști în acest domeniu (nu doar pe postul domnului Nicolae), altfel la anul o să fim exact în aceeași situație sau chiar mai rău, retrogradați, iar apoi desființați.

„Donăm pentru Dinamo, nu pentru jucători" o altă replică pe care des o primim. Facem totul pentru Dinamo, însă tot jucătorii sunt cei care pășesc și evoluează pe gazon, de ei depinde totul acum.
Facem un apel către conducerea DDB și o rugăm să ne răspundă, deoarece este singurul mod prin care acest bulgăre de reticență poate dispărea. Rămânem lângă programul DDB, însă vânzarea biletelor a scăzut 50% din cauza rezultatelor jalnice și 50% din cauza lipsei de transparență.

Sperăm că este primul și ultimul apel făcut de noi. În plus, șampaniile nu ar trebui deschise după fiecare victorie a echipei, mai este mult de jucat și mult de lucrat la capitolul ,, transparență și conducere 

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii CSA Steaua râd de Dinamo! Le-au promis jucătorilor o primă pentru retrogradare: „Suma poate ajuta la destinderea lor în diferite cluburi de manele”

Ilie Dumitrescu a explicat ce mare eroare a făcut Uhrin jr.: „E urât ce se întâmplă la Dinamo”

Playtech: Smiley, gafă senzațională la Românii au Talent. Ce a putut să întrebe un minor pe scenă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă