Suporterii din DDB, vești de ultimă oră! Se va lansa un proiect unic în România: „Pune-ți alarma să sune și nu lipsi de la lansare!”

1 săptămână in urmă 25

Suporterii lui Dinamo au planuri mari pentru următoarea perioadă, iar fanii din DDB vor lansa un nou proiect, în tentativa de a ajuta clubul.

Fanii anunță că Program DDB va ajunge la un alt nivel, în așa fel încât clubul să poată trece cu bine peste o nouă insolvență.

Trupa din „Ștefan cel Mare” are nevoie să i se aprobe planul de reorganizare pentru a scăpa de amenințarea depuncătorii în Liga 1, însă Tribunalul București a luat o decizie care îi face pe „câini” să aibă emoții. Oficialii formației antrenate de către Mircea Rednic trebuie să aștepte până luni, 22 noiembrie, atunci când instanța a stabilit să fie noul termen.

Suporterii lui Dinamo, vești de ultimă oră: „Nu lipsi de la lansare!”

Suporterii din DDB le-au transmis membrilor cotizanți ce înseamnă proiectul DinamoWin, unul unic în fotbalul din România.

„Dorim să fii printre primii care află această veste bună, alături de suporterii care au susținut Dinamo la greu. ProgramDDB urmează să treacă la un alt nivel, în dorința de a găsi resursele necesare pentru un club al suporterilor. Duminică acesta, 21 noiembrie, la ora 16:00, te invităm să urmărești live lansarea proiectului DinamoWin, pe pagina oficială FC DINAMO BUCUREȘTI. Link-ul transmisiei va fi distribuit pe toate paginile și canalele noastre de comunicare.

DinamoWin este primul marketplace din România dedicat unei echipe de fotbal. O cale eficientă prin care toți suporterii dinamoviști vor putea susține clubul, de fiecare dată când fac cumpărături. Vorbim despre aceleași produse pe care le cumpărăm zi de zi și despre aceleași prețuri, DOAR CĂ prin DinamoWin, 50% din comisionul încasat de marketplace VA MERGE CĂTRE DINAMO. Electrocasnice, componente IT, electronice, articole de îngrijire personală, articole sportive, produse alimentare, cărți, produse pentru casă și grădină, petshop, accesorii și articole auto, jucării, articole pentru copii și multe alte produse.

Toate cumpărăturile noastre, din orice colț al țării, vor contribui substanțial la bugetul lui Dinamo. Duminică vei afla cum funcționează această platformă și cum vă puteți înscrie. Pune-ți alarma să sune și nu lipsi de la lansare! Până atunci, hai să ajutăm clubul cu câteva bilete virtuale”, este comunicatul celor din Program DDB.

The post Suporterii din DDB, vești de ultimă oră! Se va lansa un proiect unic în România: „Pune-ți alarma să sune și nu lipsi de la lansare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă