Suporterii ”diavolilor” au devastat vestiarul echipei preferate! Până unde a mers furia fanilor

3 zile in urmă 19

  • WTA Madrid: Simona Halep - Elise Mertens, 14:00, Digi Sport 2

  • UCL: Manchester City - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

Aceștia au luat cu asalt arena, au produs pagube substanțiale, iar mai mulți ofițeri au fost răniți în urma altercațiilor.

Suporterii au distrus vestiarul celor de la Manchester United

Galerie Foto

Staff-ul celor de la Manchester United s-au văzut puși în situația de a îi ține piept unui suporter aflat sub influența băuturilor alcoolice care a pătruns în vestiarul primei echipe, duminică, în timpul protestelor de pe Old Trafford.

Un personal format din nouă persoane se aflau în incinta arenei și se pregăteau pentru meciul cu Liverpool, când aproximativ o sută de suporteri au pătruns pe stadion, iar o parte dintre ei au intrat în tunelul jucătorilor.

Unul dintre fani a ajuns până la vestiare și a agresat verbal staff-ul formației. Angajații clubului s-au temut pentru siguranța loc, pentru că forțele de ordine erau indisponibile, încercând să calmeze situația de pe teren.

Steagurile de la colțurile terenului și 25 de mingi au fost luate de suporterii care, în furia lor, au distrus și o cameră de televiziune.

Potrivit Daily Mail, șase ofițeri au fost răniți în altercațiile cu suporterii ”diavolilor”, care au aruncat cu torțe și sticle către autorități.

Inițial reprezentanții clubului au anunțat că ușa de acces a fost lăsată descuiată de unul din membrii staff-ului, dar ulterior, aceștia au spus că ușa a fost deschisă de unii dintre suporteri care au reușit să treacă peste bariere și să se cațere pe poarta arenei.

Se pare că oficialii clubului vor depune plângere împotriva suporterilor care au mers prea departe cu protestul.

Suporterii s-au revoltat după ce Manchester United a aderat la Super Ligă

Ed Woodward trece prin clipe grele după ceea ce s-a întâmplat cu Super Liga Europei. Vicepreședintele executiv al lui Manchester United s-a trezit cu poarta reședinței sale vandalizată de fani ai "diavolilor".

Aceștia nu au putut suporta rușinea după ce Woodward a fost unul dintre cei care au susținut și au aderat la noua competiție înființată, iar apoi abandonată din cauza protestelor din toată lumea.

Potrivit publicației belgiene Lesoir, totul s-a întâmplat joia trecută, însă abia acum s-a aflat. "Persoane neidentificate, cu măști pe față au deteriorat poarta de intrare de la reședința lui Woodward". Acesta nu era acasă în momentul incidentului.

Manchester United a fost unul dintre cele 6 cluburi engleze fondatoare ale Super Ligii, un proiect extrem de controversat, abandonat ulterior în doar 48 de ore de la anunțul oficial al înființării.

Etichete: liverpool , premier league , manchester united , proteste
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă