Suporterii de la PSG şi-au pierdut răbdarea cu Sergio Ramos, la două luni de la transferul spaniolului

1 lună in urmă 22

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

În plus, perioada lungă în care n-a fost apt de joc probabil a cântărit decisiv în neprelungirea contractului cu marea sa iubire, Real Madrid.

Suporterii lui PSG şi-au pierdut răbdarea cu Sergio Ramos, care încă e accidentat

Pe 7 iulie 2021, Ramos a semnat cu PSG un contract pe două sezoane şi toată lumea a fost fericită. Jucătorul pentru că a primit ceea ce Florentino Perez a refuzat să-i ofere, iar PSG deoarece a luat un fundaş excelent.

Numai că Ramos nu a debutat nici până acum într-un meci oficial la noua sa echipă din cauza unei accidentări ciudate. Absenţă din cauza căreia, scrie le Parisien citat de Sport.es, suporterii echipei vicecampioane au început să-şi piardă răbdarea.

Iar Le Parisein este recunoscut pentru conexiunile pe care le are cu gruparea din capitala Franţei, aşa că veridicitatea informaţiei este cât se poate de plauzibilă.

Nici Ramos, nici Messi cu Clermont. Când e aşteptat debutul lui Ramos

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Fanii sunt contrariaţi cum de s-a putut întâmpla ca la vizita medicală Ramos să aibă rezultate atât de bune încât medicii să-l "compare cu un taur", dar până acum să nu joace.

Sâmbătă, de la ora 18:00, PSG va evolua pe teren propriu în campionat contra lui Clermont, în direct pe Digi Sport 3, meci de la care va lipsi şi Messi pentru că joacă în echipa Argentinei.

Dacă nu va apărea nimic neprevăzut la antrenamente, Sergio Ramos ar urma să îmbrace prima dată tricoul de joc al lui PSG pe 22 septembrie, cu Metz.

Deci la două luni şi jumătate de la momentul în care şi-a pus semnătura pe un contract în urma căruia va câştiga 21 de milioane de euro în doi ani.

Etichete: sergio ramos , salariu ramos , ramos psg , debut ramos psg
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă