Suporterii-acționari din DDB trec la următorul nivel! Ce suma va încasa Dinamo din noile parteneriate anunțate de fani

1 lună in urmă 30

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

Situația financiară de la Dinamo este departe de a se fi rezolvat, însă suporterii grupării din Ștefan cel Mare continuă să pună umărul la redresarea clubului. Fanii din DDB au anunțat că sunt pe punctul de a semna contracte de sponsorizare cu două companii din domeniul auto și financiar, prin care în bugetul "câinilor" va intra anul suma de 800 de mii de euro.

"URMĂTORUL NIVEL: PARTENERIAT STRATEGIC PENTRU DDB. Comunitatea DDB atrage tot mai multe resurse, așa că am intrat în atenția marilor branduri internaționale! Prima VESTE BUNĂ a anului.

Ne pregătim să semnăm contracte de sponsorizare cu două companii multinaționale foarte importante, una din domeniul auto și cealaltă din domeniul financiar, care vor deveni astfel PARTENERII STRATEGICI AI DDB", se arată în comunicatul suporterilor dinamoviști, publicat pe pagina de Facebook "Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo".

DDB a anunțat că va colabora cu doi "parteneri strategici", iar în contul lui Dinamo vor intra 800 de mii de euro

Fără a da numele companiilor care se vor implica cu bani la Dinamo, cei din DDB au scos în evidență faptul că și suporterii vor avea de câștigat în urma acestor parteneriate.

"Legat de numele celor două companii, vom reveni cu amănunte în perioada care urmează, motivele fiind lesne de înțeles. Câteva detalii acum. Cele două mari companii își vor lega numele de comunitatea DDB. Din cele două parteneriate, DDB va avea de câștigat peste 800.000 €/an! Devenim din ce în ce mai puternici, așadar!

În discuțiile cu producătorul auto am stabilit ca pentru toate meciurile pe care le vom juca acasă să punem în vânzare biletele pe Arena Națională. Prețul unui bilet rămâne de 5 lei, iar PARTENERUL STRATEGIC al DDB va oferi mai multe premii atractive, dintre care cel mai important va fi UN AUTOTURISM".

12.261 de membri sunt în programul DDB în acest moment3.891.201 de lei este suma pe care suporterii au virat-o în conturile clubului Dinamo Etichete: suporteri dinamo , ddb , situatie financiara dinamo , pablo cortacero , parteneriate dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă