„SuperStar România”, noul show muzical anunțat de PRO TV. Când se va difuza emisiunea

2 luni in urmă 37

PRO TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea. Este show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale. Este SuperStar România și caută eroii primului sezon!

UPDATE 26 august: Show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale începe la PRO TV. Din 10 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:30, și sâmbăta, de la ora 20:00, SuperStar România e aici pentru toți cei care au curajul să-și schimbe viața.

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat.

Toți cei care au crezut că își pot transforma idolii în fani și-au găsit locul în etapa preselecțiilor, însă unul singur va reuși să ajungă până în final și să devină următorul SuperStar al României. Legenda începe aici!

UPDATE 7 iunie: S-a ales juriul „SuperStar”. Marius Moga se întoarce la PRO TV, după trei ani. Va fi în juriul emisiunii „SuperStar”, pe care PRO TV l-a anunţat în urmă cu puţin timp Alături de Moga, tot la masa juriului, va sta şi Carlas Dreams – fost jurat la X Factor, pe Antena 1.

Ceilalţi doi juraţi ai show-ului muzical „SuperStar” sunt Smiley (prezentator Românii au talent şi jurat „Vocea României”) şi cântăreaţa Raluka.

UPDATE 3 iunie: Pro TV oferă detalii despre formatul emisiunii SuperStar România, care se va vedea în grila televiziunii din toamnă.

„Vor mai urma două etape ale competiţiei până ce concurenţii vor ajunge în etapele live.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre cum vor arăta acestea. Nu se ştie sigur nici dacă vor fi doi concurenţi în finală”, au punctat oficialii Pro TV pentru Paginademedia.ro.

Toți cei care au curajul să-și schimbe viața, care cred că își pot transforma idolii în fani își vor găsi locul în preselecțiile celui mai tare show muzical.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii PRO TV nu au răspuns la întrebarea dacă, din toamnă, vor fi pe post ambele formate muzicale. „Este prea devreme să vorbim de emisiunile din toamnă”, a fost răspunsul.

Show-ul „Vocea României” a fost anulat din cauza pandemiei

De asemenea, anul trecut, oficialii PRO TV au confirmat pentru sursa citată informația că show-ul TV cu Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon, din cauza pandemiei.

„Confirmăm faptul că «Vocea României» nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon «Vocea României».

Siguranța angajaților noștri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, a fost răspunsul oficialilor PRO TV, anul trecut, pentru Paginademedia.ro.

Despre ce va fi vorba în „SuperStar România”

Nu contează ce ocupație sau experiență au, ci să iubească muzica, să aibă între 16 și 30 de ani și să nu mai stea pe gânduri. Este momentul să participe la competiția în care publicul are puterea de a lansa cariera următorului superstar.

„SuperStar România” este o emisiune care are la bază formatul internațional „Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis.

Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical!

Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Printre cei mai cunoscuți concurenți ai emisiunii se numără: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen.

Începând cu această toamnă, românii au șansa de a se alătura galeriei internaționale de câștigători, în cazul în care vor demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi primul SuperStar România!, se precizează în comunicatul transmis de PRO TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă