SuperLuna din 2021. Când are loc evenimentul astronomic și cum influențează zodiile

3 săptămâni in urmă 2

Oamenii au parte de un eveniment astronomic deosebit. SuperLuna din 2021 va putea fi văzută. Când apare pe cer și cum influențează aceasta toate cele 12 semne ale horoscopului?

Eveniment astronomic important: SuperLuna din 2021

SuperLuna din această primăvară e pregătită să încânte privirile tuturor. Pasionații de astronomie sunt extrem de încântați de noul eveniment mult așteptat din acest sezon, mai cu seamă că se anunță în sfârșit încălzirea vremii, dar și alte schimbări importante în ceea ce privește temperamentul zodiilor care sunt în strânsă legătură cu cele ce vor urma.

SuperLuna va putea fi observată azi, 28 martie. Satelitul natural al Pământului va putea fi admirat în toată splendoarea lui și datorită strălucirii cu până la 28% mai mult decât în mod normal.

Luna traversează astfel constelația Virgo, adică pe cea care subordonează zodia Fecioarei. O altă noutate vine din dreptul apariției și dispariției sale de pe cer. SuperLuna poate să fie văzută de oameni în faza de lună plină la orele 20:48, după ce Soarele va fi apus complet.

Mai mult decât atât, satelitul natural al Pământului va apune după ce Soarele va fi deja vizibil pe cer. Tipul aferent de lună este cunoscut în cultura populară americană sub numele de „luna viermilor” pentru că odată cu venirea primăverii, care aduce implicit căldură, vietățile care trăiesc în pământ ies la suprafață.

Balanțele sunt cele care vor resimți această schimbare din plin. Acest nativ va fi singurul care atinge pacea în anul 2021, resimțind o energie pozitivă din partea Lunii Pline care îi ajută să își păstreze calmul și în cele mai stresante momente care pot apărea în viața lor.

Ce a adus prima Lună din anul 2021?

Luna Lupului a fost prima din anul 2021 – 29 ianuarie, considerată cea mai norocoasă zi din an. Pe data în cauză am avut parte de o aliniere planetară între Soare și Jupiter, planeta din urmă fiind considerată marele beneficiu.

„E vorba de muncă, implicare, a fi atent, a face lucrurile să se întâmple. Nu poți să te bazezi pe ideea că e cea mai norocoasă zi din an și nu trebuie să faci nimic. Din contra, exact atunci trebuie lansate niște intenții și trecut la fapte“
Astrolog

„Numele provine de la amerindieni. Triburile care populau cu secole în urmă America de Nord se foloseau de numele special dat fiecărei Luni pline pentru a ţine socoteala lunilor şi a anotimpurilor. Mai exact, numele dat lunii pline se aplica întregii luni scurse până la următoarea Lună plină. Numele puteau varia de la un trib la altul, dar unele s-au impus, cel puţin pentru anumite regiuni”, arată știridiaspora.ro.

The post SuperLuna din 2021. Când are loc evenimentul astronomic și cum influențează zodiile appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă