Supergest din partea lui Haaland: ce cadou a trimis in Romania

2 săptămâni in urmă 26

Dupa tot scandalul provocat de autograful pe care arbitrul roman Octavian Sovre i l-a cerut lui Haaland, atacantul norvegian a decis sa faca un gest de mare campion.

Cum a comentat Guardiola scandalul "autograful"

Atacantul norvegian al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland, a trimis un colet cu un tricou si alte obiecte promotionale semnate de el asociatiei SOS Autism Bihor.

"Un colet surpriza a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland si contine tricoul personal al marelui fotbalist cu semnatura lui, poze cu autograful sau si o scrisoare adresata presedintei Simona Zlibut. Cuvintele de multumire sunt modeste pentru recunostinta ce o avem fata de gestul nobil al acestui sportiv. Va multumim!", se arata pe pagina de Facebook a asociatiei.

Arbitrul asistent Octavian Sovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, dupa meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, in turul sferturilor Ligii Campionilor. La finalul meciului de marti, pe tunelul de la vestiare, Sovre, membru in brigada condusa de Ovidiu Hategan, a fost vazut cum ii cerea un autograf lui Haaland.

Citeste mai multe despre Haaland tricou haaland sovre

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă