Supercom, firma cu care primaria din Sectorul 2 are probleme, va curata strazile din Cluj. Mai multi cetateni se plang de serviciile din Capitala

2 luni in urmă 3

Supercom, firma cu care Primaria din Sectorul 2 are probleme, a castigat contractul cu Primaria din Cluj pentru salubritatea strazilor si va incepe de luni activitatea.

"Am verificat dotarile si echipamentele necesare derularii activitatii de salubritate stradala, conform caietului de sarcini care a stat la baza licitatiei de salubritate stradala.

Atat eu, cat si clujenii, asteptam lucrari de calitate, interventii cu echipamente moderne, electrice, nepoluante, curatenie la standarde europene, atat pe carosabil, cat si pe trotuare.

Asteptam o "competitie a curateniei" intre cele doua firme de salubritate stradala care opereaza in Cluj-Napoca (Supercom si Bratner), in respect deplin fata de cetatean si fata de banul public", a transmis primarul Emil Boc pe Facebook.

Problemele din Sectorul 2 al Capitalei


Primarul de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, a declarat recent ca Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice ajunge la Supercom pentru a verifica fundamentarea tarifului propus.

Mai multi cetateni se plang de serviciile Supercom din Sectorul 2, considerandu-l cel mai murdar din oras.

Exclusivitatea Supercom in Sectorul 2 ramane valabila, a stabilit recent Curtea de Apel Bucuresti.

Mai puteti citi:

Gabriela Firea a postat o fotografie cu deputatii USRPLUS care au votat contra finantarii schitului de la Muntele Athos: "Vi-i las aici cu nume si chip"Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in Ucraina". Cum arata documentulCum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubitMarian Godina a dezvaluit salariul pe care-l incaseaza dupa 15 ani in Politie: "Vi se pare mult pentru un politist de la mascati?"Culisele primei victorii a lui Clotilde Armand in conflictul cu Romprest. Ce se intampla in instanta cu "razboiul gunoaielor" din Sectorul 1

Citeste mai multe despre Supercom gunoi Sector 2 Cluj

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă