„Super Sorana!” Reacție memorabilă a WTA, după ce Sorana Cîrstea a câștigat turneul de la Istanbul fără să cedeze vreun set | VIDEO

1 săptămână in urmă 33

Asociația Tenisului Feminin (WTA) a reacționat după ce Sorana Cîrstea, una dintre cele mai populare jucătoare din circuit, a câștigat în stil de mare campioană turneul de la Istanbul!

Sorana Cîrstea a fost felicitată de WTA pentru cucerirea primului titlu după 13 ani și celui de-al doilea al carierei! Forul tenisistic a transmis un mesaj memorabil după ce Cîrstea a trecut de Elise Mertens (Belgia, 17 WTA) în finală, cu scorul de 6-1, 7-6(3).

Cîrstea are un sezon de excepție, iar cifrele ei sunt impresionante! Sorana a ajuns la 10 victorii și 5 înfrângeri în circuit, iar la finalul turneului de la Istanbul a urcat 9 locuri în clasament, până pe 58 WTA! De asemenea, „Sori” a încasat 29.200 de dolari grație performanței din Turcia.

Reacție memorabilă a WTA după ce Sorana Cîrstea a câștigat turneul de la Istanbul fără să cedeze vreun set: „Înapoi în circuitul campioanelor!”

„Super Sorana! Și-a încheiat săptămâna la Istanbul fără să cedeze vreun set, câștigând al doilea titlu WTA al carierei! Înapoi în circuitul campioanelor!”, a fost reacția de milioane a WTA după ce Sorana Cîrstea a strălucit la Istanbul!

Back in the winner's circle 🥳🏆@sorana_cirstea | #TennisChampIstanbul pic.twitter.com/T65n0Rx3uw

— wta (@WTA) April 25, 2021

Finala de la Istanbul, câștigată de Sorana Cîrstea după o oră și 42 de minute, a fost a 5-a disputată în carieră de româncă! Sorana nu mai triumfase în circuitul WTA din anul 2008, atunci când o învingea pe nemțoaica Sabine Lisicki în ultimul act de la Tașkent, scor 2-6, 6-4, 7-6.

🦸‍♀️ SUPER SORANA 🦸‍♀️

🇷🇴 @sorana_cirstea caps off her week in Istanbul without dropping a set to win a second career WTA singles title! 🏆#TennisChampIstanbul pic.twitter.com/c1cqZtbsdS

— wta (@WTA) April 25, 2021

Sorana Cîrstea a făcut spectacol pe teren, la finalul unei săptămâni de vis

Cîrste a făcut spectacol pe teren după ce a cucerit titlul de la Istanbul 2021! Sportiva din Târgoviște a mers mai întâi să se îmbrățișeze cu membrii staff-ului aflați în tribune, apoi și-a sunat iubitul chiar pe teren!

Cîrstea a fost surprinsă de camerele TV dialogând cu partenerul ei, Ion Țiriac Jr! Acesta a felicitat-o pe Sorana, care a fost auzită spunând: „Da, iubitule! Așa e!”.

The post „Super Sorana!” Reacție memorabilă a WTA, după ce Sorana Cîrstea a câștigat turneul de la Istanbul fără să cedeze vreun set | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă