"Sunteți prieteni sau nu?" Mărturisirea lui Nadal despre relația cu rivalul Federer

3 săptămâni in urmă 1

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Cei doi au făcut meciuri memorabile, au jucat împreună la partide demonstrative și au un capital de popularitate imens pe toate meridianele.

Rafael Nadal a vorbit recent despre relația pe care o are cu Swiss Maestro. Întrebat dacă e prieten cu jucătorul elvețian, spaniolul a fandat elegant și a recunoscut că FedEx nu îi este chiar un prieten apropiat.

"Suntem amici și, pe parcursul timpului, relația noastră s-a îmbunătățit. Nu suntem prieteni apropiați. Nu o să-i mărturisesc că mă doare genunchiul înaintea unui meci în care îl am adversar. Dar putem să ne sunăm în orice moment și să discutăm diverse lucruri.

Am vorbit cu el chiar azi (n.r.: ieri). Vreau să fiu în cea mai bună formă la Monte Carlo și pe tot parcursul sezonului de zgură, care e un interval crucial în timpul anului. Lucrez foarte mult pentru a mă afla în cea mai bună formă.

E ciudat să joc fără energia dată de familie și de prietenii apropiați de când sunt impuse aceste reguli stricte. Să sperăm că datorită vaccinului vom reveni din nou la viața normală", a declarat Rafael Nadal, potrivit Tennis World USA.

Meciurile directe între starurile tenisului masculin

Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27 Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27 

Nadal nu a mai ieşit din top 10 mondial din data de 25 aprilie 2005, când avea 18 ani, chiar înainte de a câştiga primul său titlu din cele 13 de la Roland Garros, potrivit AFP. În marea majoritate a timpului în cei 15 ani trecuţi, Nadal s-a aflat pe primul loc (209 săptămâni) sau pe al doilea (361 săptămâni).

Etichete: nadal , federer , nadal federer
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă