”Suntem total diferiți”. Doi tineri din Ucraina s-au legat 4 luni cu cătușe pentru a-și salva relația

1 lună in urmă 34

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova au decis să se lege unul de celălalt cu cătușe, într-un ultim efort de a-și îmbunătăți relația de cuplu. Tinerii sperau că experiența îi va apropia mai mult și iubirea lor va crește. Vineri însă, la 123 de zile petrecute literalmente lipiți unul de altul, cuplul a anunțat că s-a despărțit, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Pe toată durata experimentului, tinerii, amândoi din oraşul Harkiv, estul Ungariei, au făcut totul împreună, de la cumpărături la pauze de fumat şi au folosit pe rând toaleta şi duşul, iar ideea lor bizază a atras simpatia internauților.

”Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cuplurile ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi”, a declarat plângând Pustovitova, de 29 de ani, în timp ce anunța despărțirea de cel care de care a stat legată.

„Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta”, a mai continuat ea.

La rândul său, Kudlay, de 33 de ani, a mărturisit că nu regretă măsura disperată pe care au luat-o pentru relaţia lor. Experiența l-a ajutat, spune el, să conștientizeze faptul că „nu gândesc la fel”.

„Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi”, a spus Kudlay.

Acum, cei doi intenţionează să vândă cătuşele la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre banii strânşi în scopuri caritabile.

Fostul cuplu ajuns acum în cartea recordurilor, pentru că nimeni din lume nu a reuşit ceva similar, potrivit unui reprezentant al unei cărţi a recordurilor din Ucraina.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă