Suntem AȘI și în Liga a 2-a: „Combo” în cota 7.33 „VERDE” » Astăzi pariem în Liga secundă la cota 2.04!

1 month ago 18

Spectacol total cu selecțiile de miercuri din Liga a 2-a. Toate cele patru ponturi propuse de noi de la duelurile care au avut loc miercuri în cadrul rundei a XIV-a au fost câștigătoare, profitul fiind astfel asigurat cu „combo-ul” livrat de noi în cota 7.33!  

Joi au loc ultimele meciuri din cadrul rundei a XIV-a a Ligii secunde. FK Csikszereda Miercurea Ciuc – „U” Cluj și Rapid – CSM Reșița sunt partidele care vor trage cortina peste această etapă. De la cele două meciuri care se vor disputa joi de la orele 16:30 și 18:30 am extras cele mai bune variante de parirere rezultând un „combo” în cota 2.04!

De la ora 16:30 la Miercurea Ciuc, FK Csikszereda va primi vizita celor de la „U” Cluj. Gazdele sunt pe locul 13, cu 16 puncte adunate în 12 confruntări având o serie de cinci meciuri consecutive fără eșec în campionat. De partea cealaltă, după un parcurs fără greșeală sub comanda lui Costel Enache, „U” a înregistrat două eșecuri la rând.

De notat ar fi că cele două înfrângeri suferite în deplasare 2-1 cu Reșița și 1-0 cu Rapid au venit la puțin timp după ce „U” și-a reluat activitatea care a fost întreruptă mai bine de două săptămâni după focarul de coronavirus de la echipă, mai mulți fotbaliști importanți fiind pozitivi la COVID-19. Or cele două eșecuri menționate au pus din nou în pericol obiectivul „Șepcilor Roșii”. Aflați pe locul 11 cu 17 puncte bifate în 11 meciuri, la distanță de cinci puncte de locul 6 ocupat de Rapid, „alb-negrii” nu au decât o singură variantă la Miercurea Ciuc, duel fiind de totul sau nimic, victoria fiind cea care îi menține pe elevii lui Costel Enache în cursa pentru un loc de play-off.

Pont: FK Csikszereda – „U” Cluj – X2 și 0-3 goluri – cota 1.46

De la ora 18:30 la Buftea, Rapid va primi vizita cleor de la CSM Reșița. „Giuleștenii” au reușit să lege o serie de trei victorii consecutive, rezultate care i-au propulsat pe loc de play-off, „alb-vișinii” fiind pe locul 6 cu 22 de puncte câștigate în 12 meciuri. De partea cealaltă, bănățenii vin la Buftea de pe un modest loc 18 având doar 14 puncte cucerite în 12 meciuri în care nu au marcat decât 7 goluri, având cea mai modestă ofesivă din campionat. În schimb, cu un golaveraj de 20-20, Rapid este una dintre cele mai spectaculoase formații din campionat, în nouă din cele 12 meciuri disputate de „giuleșteni” în campionat selecția „peste 2.5 goluri” fiind câștigătoare.

Pont: Rapid – CSM Reșița, 1X și peste 1.5 goluri – cota 1.40       

The post Suntem AȘI și în Liga a 2-a: „Combo” în cota 7.33 „VERDE” » Astăzi pariem în Liga secundă la cota 2.04! appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools