„Sunt nerăbdător!”. Ce spune Cristiano Ronaldo despre viitorul său, după ce a ajuns la 770 de goluri în carieră | FOTO

1 lună in urmă 2

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a reușit un hat-trick în meciul cu Cagliari (scor 3-1), iar starul lui Juventus a ținut să le transmită un mesaj contestatarilor săi.

Starul portughez a ajuns la 770 de reușite în fotbalul profesionist și afirmă că abia acum consideră că i-a depășit recordul marelui brazilian Pele.

Ce spune Cristiano Ronaldo, după ce a ajuns la 770 de goluri în carieră

În ultima vreme, presa internațională a speculat că borna atinsă de sud-american a fost depășită de Ronaldo, însă statisticile de la acea vreme nu sunt clare, astfel că au apărut mai multe controverse.

„Sunt nerăbdător pentru următoarele meciuri și provocări! Următoarele recorduri și trofee! Credeți-mă, povestea este departe de a se fi încheiat. Mai am multe de câștigat cu Juventus și Portugalia!”, a scris Ronaldo, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo a înscris 668 de goluri pentru echipele de club și încă 102 pentru naționala Portugaliei. În acest sezon, el a reușit să marcheze pentru Juventus de 30 de ori.

Cristiano Ronaldo, hat-trick de senzație pentru Juventus cu Cagliari

În meciul de duminică, Ronaldo a deschis scorul cu capul, în minutul 10, apoi a făcut 2-0 după ce a marcat cu piciorul drept, punctând și cu piciorul stâng în minutul 32, pentru 3-0.

„Un hat-trick în 33 de minute este cel mai bun mod posibil prin care Cristiano le poate răspunde celor care îl critică”, a scris Gary Lineker pe Twitter, după tripla de senzație reușită de Ronaldo.

După ce a dus scorul la 3-0, Ronaldo n-a uitat de contestatari: „Nu vă aud”, a părut să fie mesajul lui Cristiano, care a avut o evoluție palidă în returul cu Porto, fiind printre cei mai slabi de pe teren.

Starul aflat acum la Juventus a izbutit al doilea cel mai rapid hat-trick din carieră: în septembrie 2015, Ronaldo marca de trei ori în 20 de minute împotriva celor de la Espanyol.

Conform celor de la emisiunea TV El Chiringuito, impresarul lui Ronaldo, Jorge Mendes, ar fi discutat deja cu oficialii Los Blancos despre ceea ce ar putea fi o revenire de senzație pe Santiago Bernabeu.

Portughezul ajuns la vârsta de 36 de ani mai are contract cu campioana Italiei până în 2022.

The post „Sunt nerăbdător!”. Ce spune Cristiano Ronaldo despre viitorul său, după ce a ajuns la 770 de goluri în carieră | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă