”Sunt masochist”. Jucătorul față de care Luis Enrique a recunoscut că a fost ”cel mai nedrept”

3 săptămâni in urmă 14

  • Liga 1: Mioveni - UTA Arad, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Selecționerul Spaniei a surprins prin declarațiile făcute și a recunoscut că i-a făcut o ”nedreptate” lui Marcos Alonso, pentru că nu l-a convocat, deși fundașul stânga a devenit titular la Chelsea și a avut evoluții solide.

Luis Enrique, ”nedrept” cu Marcos Alonso

În același timp, Luis Enrique a transmis că este ”masochist”, pentru că îi place să aibă probleme în alcătuirea lotului, provocată de numeroasele opțiuni pe care le are la dispoziție pentru fiecare post.

Poziția de fundaș stânga e cea care mi-a dat cele mai mari bătăi de cap, ca urmare a evoluțiilor lui Marcos Alonso. El putea veni și să fie titular în ambele jocuri.

Sunt masochist, îmi place să am probleme. Ăsta este și un mesaj pentru cei care au venit și pot juca pe acea poziție, nu trebuie să 'doarmă'. 

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

E momentul în care am fost cel mai nedrept cu un jucător. Am analizat totul în cel mai mic detaliu și am ajuns la concluzia că Jose (n.r. Gaya) și Jordi (n.r. Alba) ne pot ajuta cel mai mult. Îmi pare foarte rău pentru Marcos. Sper că va continua să progreseze și, cu siguranță, va fi una dintre opțiuni pentru acțiunile viitoare”, a declarat Luis Enrique, potrivit AS.com.

Spania, locul doi în grupa B

Cu două meciuri rămase de disputat, Spania este, cu 13 puncte, pe locul doi în grupa B din preliminariile Campionatului Mondial.

Liderul grupei este Suedia, formație pe care Spania o întâlnește în ultima rundă, cu 15 puncte, în timp ce Grecia are nouă puncte și este ultima echipă care mai păstrează șanse teoretice cel puțin la locul de baraj.

Clasamentul grupei este completat de Georgia și Kosovo, cu câte patru puncte.

Etichete: luis enrique , marcos alonso , preliminarii cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă