”Sunt foarte multe probleme!” Mihai Eșanu, afectat de situația critică de la Dinamo

3 săptămâni in urmă 9

  • Liga 1: UTA Arad - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Goalkeeper-ul dinamoviștilor este afectat și el de situația prin care trece clubul alb-roșu.

Mihai Eșanu, afectat de problemele lui Dinamo

Mihai Eșanu a declarat că s-a refăcut după accidentare și că se simte bine. Portarul care ar putea reveni în poarta lui Dinamo în partida împotriva celor de la FC Voluntari este afectat de situația critică prin care trec ”câinii roșii” și speră să își poată ajuta echipa să evite retrogradarea.

Mă simt bine! Sunt bine, atât vreau să zic. Vorbiți mai bine cu Mario, că știe foarte bine situația mea. Și așa sunt foarte multe probleme la club. Știu eu ce se întâmplă la club”, a declarat Mihai Eșanu, pentru Fanatik.

Mihai Eșanu ar putea reveni în poarta dinamoviștilor la meciul cu FC Voluntari

Mihai Eșanu a fost principala soluție între buturile lui Dinamo, în partea a doua a sezonului. O accidentare l-a obligat pe tânărul goalkeeper să rateze toate meciurile din luna aprilie, însă directorul sportiv Mario Nicolae le dă vești bune suporterilor din Ștefan cel Mare.

Buturile lui Dinamo au fost apărate de norvegianul Gudmund Kongshavn (30 de ani) în ultimele cinci jocuri oficiale. Goalkeeper-ul nordic a alternat intervențiile bune cu prestațiile mai puțin concludente, iar suporterii "câinilor" așteaptă cu nerăbdare revenirea pe teren a lui Mihai Eșanu.

"Mihai Eșanu a început de ieri să se antreneze alături de portari și de echipă. Vrem să facem lucrurile bine, să le facă treptat. Să sperăm că de la meciul cu Voluntari va fi iar pe bancă", a declarat Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, în exclusivitate pentru digisport.ro.

În etapa a treia din play-out, Dinamo speră să facă o figură frumoasă în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, în partida care poate fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 20:30.

Etichete: liga 1 , dinamo , mihai eșanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă