"Sunt fericit! Am zbierat!" Victoria României U21 cu Ungaria la Euro a adus bucuria în tabăra tricoloră

3 săptămâni in urmă 2

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a stat și el pe bancă și a recunoscut că a urlat cât l-au ținut plămânii.

"Sunt fericit, ce să vă mai spun! Mă bucur pentru copii ăștia că demonstrează ce pot să facă. Am zbierat, pentru că e normal, nu poți să stai, că Mutu mai răgușește. Trebuie să-i ții în priză, ei au nevoie de ajutor, de susținere tot timpul, de încurajare, de tactică, să aibă răbdare, să construiască cu răbdare.

Ne-am calificat la al doilea european consecutiv, deci demonstrăm că avem o generație cu care putem să ne mândrim. Mai ales că, Olanda, o echipă promițătoare, nu au putut să ne bată, ba mai mult, puteam noi să-i batem", a spus Mihai Stoichiță la final.

România U21 - Ungaria U21 2-1, la Euro

România U21 a învins Ungaria U21 cu 2-1, meci în care a fost condusă cu 0-1, dar a reușit să revină în final, când, în urma unui adevărat asediu la poarta adversă, golurile lui Alexandru Mățan și Alexandru Pașcanu au adus cele trei puncte.

După victoria cu Ungaria, formație care nu mai are șanse la calificare, pentru România urmează meciul cu Germania, programat marți, de la 19:00.

În acest moment, ”tricolorii” sunt pe primul loc în Grupa A, cu patru puncte, însă Germania, trei puncte, și Olanda, un punct, nu au jucat meciul direct din runda a doua a grupei, care se va disputa sâmbătă, de la 22:00

Galerie Foto

Etichete: romania u21 , mihai stoichita , euro u21
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă