”Sunt extenuat, nu mai pot!”. Steliano Filip a plecat într-o minivacanță și nu mai vrea deloc la Dinamo

1 săptămână in urmă 38

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Fotbalistul a explicat, cu subiect și predicat, de ce a luat o astfel de decizie. Momentan, Filip a plecat din cantonament într-o minivacanță, astfel că va lipsi de la amicalul cu Farul, de azi, care va începe la ora 18:00.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Filip nu a făcut pregătirea alături de lot iarna aceasta, ci separat. Se pare că dorința lui Filip de a pleca de la Dinamo este atât de mare încât este dispus să renunțe la salariile din ultimele două luni doar pentru a deveni liber de contract, susține doardinamo.ro.

”Sunt extenuat, nu mai pot!”. Steliano Filip a plecat într-o minivacanță

Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo.

”Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe.

Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult.

Sunt extenuat, nu mai pot”, a spus Steliano Filip, pentru ProSport.

Flavius Stoican a confirmat că Steliano Filip vrea să plece la Dinamo

După jocul de verificare pierdut în fața lui CS Mioveni, scor 0-2, Flavius Stoican a vorbit despre situația lotului lui Dinamo și a anunțat că Steliano Filip, care nu a jucat cu CS Mioveni, va pleca în această iarnă.

Tehnicianul de 45 de ani a transmis că decizia îi aparține lui Steliano Filip și a fost luată din cauza unui ”blocaj psihic” apărut în urma criticilor venite din partea suporterilor.

Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu”, a explicat Flavius Stoican.

Etichete: transferuri dinamo , steliano filip , flavius stoican

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă