„Sunt desconsiderați! Nu au niciun pic de respect față de ei!”. Un fost jucător al lui Dinamo îi pune la „zid” pe șefii formației roș-albe | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 3

Ioan Ovidiu Sabău, fost jucător al lui Dinamo, deplânge situația în care se află clubul roș-alb și consideră că șefii echipei sunt lipsiți de respect față de fotbaliști.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ioan Ovidiu Sabău îi pune la „zid” pe șefii lui Dinamo

Fostul internațional român consideră inadmisibil modul în care sunt tratați jucătorii lui Dinamo de către șefii formației din „Ștefan cel Mare”, având în vedere că aceștia au mai multe salarii restante.

„Nu-i ușor. Eu încerc să mă pun și în situația acestor jucători, care sunt desconsiderați, care sunt tratați cum sunt tratați. Efectiv nu au niciun pic de respect față de ei și aici mă refer la situația lor financiară. Dar asta înseamnă să nu fii «legat» cu nimic de club și să-ți pese că este în situația asta. Ei nefiind crescuți acolo… ei sunt doar cu contract și, în zilele de astăzi, este greu să ai jucători din propria pepinieră, să ai jucători care au jucat 7-8 ani pentru același club, cum era odată, să joci cu sufletul, să iubești clubul la care joci”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru ProSport.

Ioan Ovidiu Sabău: „Sunt alte echipe mult mai slabe!”

Cât despre lupta la retrogradare, Sabău susține că există echipe mai slabe decât Dinamo și speră ca fosta sa formație să nu ajungă în Liga 2.

„Eu sper să nu se întâmple (n.r. să retrogradeze), sunt alte echipe mult mai slabe. Eu sper ca domnul Mulțescu să reușească să-i aleagă pe jucătorii care au cât de cât o oarecare motivație și respectul pentru ei, să nu te faci de rușine, să nu fi în istoria clubului cu jucători care au retrogradat echipa. Luându-i individual nu poți să spui că sunt mai slabi decât echipele din play-out”, a mai spus fostul internațional.

The post „Sunt desconsiderați! Nu au niciun pic de respect față de ei!”. Un fost jucător al lui Dinamo îi pune la „zid” pe șefii formației roș-albe | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă