"Sunt dator cu o masă la ei". Ilie Poenaru, în al nouălea cer, după ce Mediașul a câștigat în prelungiri cu Chindia

4 săptămâni in urmă 24

  • Liga 1: Mioveni - UTA Arad, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Ilie Poenaru: "Dumnezeu și-a întors fața și către noi"

Pentru antrenorul Ilie Poenaru, acest succes a fost binevenit, mai ales că urmează ziua sa. În plus, antrenorul medieșenilor le-a făcut o promisiune jucătorilor.

"Eu i-am rugat dacă pot să îmi facă cadoul la etapa următoare, dar îl primesc și acum, e binevenit. Ar fi un dublu cadou în caz de o nouă victorie, am pus puțină presiune pe ei. Sunt dator cu o masă la ei, asta e înțelegerea, le-am dat 3-4 zile libere pentru că merită.

Dumnezeu și-a întors fața și către noi, pentru că, cu Clinceniul, primim gol în minutul 92, iar acum reușim să marcăm.

Dar eu cred că merităm, am muncit, am fost foarte bine organizați, am dat dovadă de caracter, iar ceea ce îmi doresc e atitudinea și azi ei s-au bătut pentru fiecare minge și nu am dat șanse adversarului, nu știu dacă și-au creat vreo ocazie foarte clară.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

În 10 oameni, am marcat la fază fixă, asta am lucrat și știam că putem să îi surprindem", a precizat Ilie Poenaru.

Ilie Poenaru: "Restanțele se vor plăti în 7-10 zile"

Ilie Poenaru știe când se vor plăti restanțele către jucători. În schimb, chiar dacă nu au mai văzut un salariu de ceva timp, fotbaliștii de la Gaz Metan Mediaș au avut totuși o sursă de venit. Iar după victoria cu Chindia vor mai încasa ceva.

"Sunt probleme cu banii peste tot, dar ei joacă pe prime. De obicei primele și le iau după meci. Și e o primă bună. Sunt niște probleme care se vor rezolva în 7-10 zile și va fi liniște. Am primit asigurări din poartea președintelui, vom intra în normalitate", a explicat Poenaru.

Chiar dacă jocul echipei este în creștere, Ilie Poenaru nu este la fel de optimist ca unii dintre jucătorii săi, care visează la play-off.

"Nu vreau să vorbesc de play-off acum. Nu e vorba de lot, am preluat o echipă din mers, cu alt sistem, alte principii. Ei au trebuit să se adapteze rapid, eu vreau agresivitate, organizare foarte bună și ei au fost învățați să joace un joc mai elaborat, dar au înțeles.

Nu vreau să vorbim de playoff, deși subconștientul lucrează și toți ne gândim la mai sus. Trebuie să fim realiști, avem mult de muncă. Ne interesează punctele, e un campionat foarte greu, e posibil orice, dar Doamne ferește", a precizat Poenaru.

VIDEO cu rezumatul meciului Chindia - Gaz Metan Mediaș 0-1:

Etichete: ilie poenaru , chindia - gaz metan medias
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă