”Sunt confuză / Cum permite Anna așa ceva?”. Ce a urmat după clipul ”revoltător” postat de Enrique Iglesias din Vegas

1 săptămână in urmă 24

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

În ciuda relației de lungă durată și a faptului că cei doi au împreună trei copii, Enrique Iglesias nu s-a ferit să posteze pe rețelele sociale un clip în care apare sărutând o fană, în timpul unui concert din Las Vegas.

Galerie Foto

Ce a urmat după clipul ”revoltător” postat de Enrique Iglesias din Vegas

Clipul s-a viralizat rapid pe rețelele sociale, iar secțiunile de comentarii ale postărilor lui Enrique Iglesias au fost ”asediate” de fani.

Unii urmăritori au catalogat clipul drept unul ”revoltător”, având în vedere că Enrique Iglesias este într-o relație, și au transmis că o compătimesc pe Anna Kournikova.

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 20:00

Câtă lipsă de respect”, ”Soția sa vede asta”, ”Îmi pare rău că iubita și copiii lui trebuie să vadă asta”, ”Ce-i asta?”, ”Anna Kournikova sigur e foarte mulțumită că vede așa ceva”, ”Sunt confuză. Anna e de acord cu așa ceva?”, ”Cum poate suporta Anna așa ceva?”, ”Nu erai căsătorit?”, ”Cum permite Anna așa ceva?”, ”Ce comportament nepotrivit pentru un om cu familie acasă”, ”Rușinos”, au fost câteva dintre comentariile primite de Enrique Iglesias.

Anna Kournikova nu a reacționat

Fanii așteptau o luare de poziție a Annei Kournikova, însă fosta jucătoare de tenis nu a postat nimic pe rețelele sociale.

Galerie Foto

De altfel, ultima postare datează din 8 mai, când a publicat o fotografie în care apare alături de Enrique Iglesias și cei trei copii ai lor.

  • 8 este cel mai bun loc ocupat în clasamentul WTA la simplu de Anna Kournikova, fost lider mondial la dublu
  • Anna Kournikova s-a retras din tenis în 2003, din cauza accidentărilor

Etichete: enrique iglesias , anna kournikova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă