Șumudică, surprins la conferința de presă: "Așa-l cheamă, Adiță? Nici mie nu mi se zice Șumiță"

2 luni in urmă 16

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Păun și-a lăsat echipa în zece oameni în returul din Elveția, după două cartonașe galbene primite pentru gesturi nesportive. Șumudică așteaptă de la Păun să fie mai matur și să scape de porecla "Adiță", spunând că nici lui nu i se adresează lumea cu "Șumiță": "Aşa-l cheamă, Adiţă Păun? (n.r. - i se răspunde ca aşa se obişnuieşte să i se spună). Cred că nu mai trebuie să fie Adiţă Păun. Cred că trebuie să fie Adi Păun. Are şi el un copil, acum, are o familie.

Cu apelativele astea numai... Că nici mie nu-mi zice Şumiţă, ci Şumudică. Ok, n-am nimic împotrivă. Este un jucător care face parte din lotul nostru, un jucător care a greşit la momentul respectiv, a fost o frustrare, probabil, la acel henţ, şi din cauza rezultatului.

Nu trebuia să să aibă o astfel de ieşire, iar în legătură cu o măsură, o amendă, nu sunt în măsură să vă spun şi nu sunt nici cel care decide", a spus Șumudică, la conferința de presă.

CFR Cluj se va duela cu Steaua Roșie Belgrad în playoff-ul Europa League. Meciurile se dispută pe 19 și 26 august. Învingătoarele se califică în grupe, iar pierzătoarele merg în aceeași fază din Conference League.

VIDEO Rezumatul meciului Young Boys - CFR Cluj

Dan Petrescu a reacționat după eliminarea CFR-ului din Champions League: "Ăștia sunt mai buni decât Lazio sau Celtic?"

Petrescu spune că CFR Cluj a întâlnit adversari mai puternici decât Young Boys în sezoanele precedente și nu vrea să discute despre prestația echipei, din respect pentru Marius Șumudică: "Eu sunt antrenor, nu ar fi corect să vorbesc despre alt antrenor. Antrenorul e antrenor, jucătorul e jucător, gazetarul e gazetar, analistul e analist. Sunt multe lucruri care nu-mi convin, dar ar fi bine să le țin pentru mine.

Dacă spuneam eu că Young Boys are un lot fantastic, eram luat la mișto. Când eu ziceam ce bună e Astana, Slavia, Young Boys, eram luat la mișto. În meci nu s-a văzut niciodată diferența dintre CFR și Sevilla, Lazio sau Dinamo Zagreb.. Nu cred că Young Boys e mai bună decât Lazio, Rennes, Dinamo Zagreb sau Celtic.

Toată lumea zice că a fost diferența prea mare, dar ăștia au fost mai buni decât echipele pe care le-am enumerat mai devreme? Nu cred! Acum se spune că CFR este o echipă ofensivă, iar înainte se spunea că jucăm lungă și pe a doua. Vă rog frumos să vă uitați la rezultate, atât vreau să zic. Puteți analiza, eu nu pot spune ce cred despre CFR", a spus Dan Petrescu, în direct la Digi Sport Special.

Etichete: marius sumudica , antrenor cfr cluj , jucatori cfr cluj , meciuri cfr cluj , adita paun , cfr cluj young boys
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă