Șumudică, noi ironii pentru adversari: "Deocamdată, Loganul rezistă, faţă de alţii, care au fost cu Tico în primul tur"

2 luni in urmă 35

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Marius Șumudică: "Să-şi aducă aminte toţi cunoscătorii ăştia de fotbal din România"

"Măi, oameni buni, înţelegeţi încă o dată, CFR-ul e o echipă extrem de puternică. (...) Nu este uşor să-i dai pe Basel la o parte în ultimii patru ani, Basel care erau an de an în Champions League, în grupele Champions League.

Să-şi aducă aminte toţi cunoscătorii ăştia de fotbal din România şi să nu mai vorbească urât de CFR. Să-l atace pe Şumudică dacă vor, dar să nu mai vorbească urât de club şi de jucătorii mei.

Aceşti jucători şi-au dat viaţa pe teren şi au demonstrat, au fost egalii unei echipe care domină campioantul. Ştiţi cine este Elveţia, oameni buni? Elveţia este echipa care a scos Franţa la Campionatul European, care a pierdut de la Spania la loviturile de departajare, dacă nu mă înşel.

Şi noi cine suntem, România? Păi ne-a bătut Armenia. Şi atunci ce comparăm?

Îi dau dreptate lui Andrei Vochin care a spus <Şumudică, cu Loganul prin Europa>. O să încerc să transform acest Logan într-o maşină mai performantă la Berna. Voi vedea dacă voi putea. Dar, deocamdată, Loganul rezistă! Faţă de alţii, care în primul tur au fost cu Tico", a spus Marius Șumudică într-o conferință de presă.

Young Boys - CFR Cluj, marți, ora 21:30, la Digi Sport 1

În prima manșă din turul 3 preliminar al Champions League, CFR Cluj a fost egalată în minutul 90+3 de Young Boys Basel, scor 1-1. Returul se va disputa pe 10 august, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Chiar dacă ar fi eliminată de Young Boys, CFR Cluj are asigurate cel puțin grupele Conference League. Dacă va trece de elvețieni, CFR va accede în play-off-ul Champions League, unde se va duela cu Ferencvaros sau Slavia Praga, echipa lui Stanciu.

Dacă va fi eliminată de Young Boys, CFR va merge în playoff-ul Europa League, unde se va duela cu învinsa dintre Steaua Roșie Belgrad și Sheriff Tiraspol.

Șumudică: "Țineţi minte ce vă spun! Vă promit că CFR ia campionatul şi anul acesta la pas"

CFR Cluj are 4 titluri la rând în Liga 1, iar Marius Șumudică îl promite și pe al cincilea.

"Patru ani să iei campionatul la rând... Şi îl luăm şi pe al cincilea, ţineţi minte ce vă spun eu acum! Vă promit acum, deci CFR-ul ia campionatul şi anul acesta! Şi îl vom lua la pas. O să vedeţi! Mai vorbim.

Luăm şi campioantul şi dacă rămânem în Conference League, joi, vineri, să se uite la televizor când vom întâlni echipe puternice şi să aplaude, că merită să fim aplaudaţi! Dar eu cred că ne vom duce mai sus de Conference League", a spus Şumudică.

Marius Șumudică antrenează CFR Cluj de 9 meciuri, dintre care a câștigat 6, fără a pune la socoteală victoria din prelungiri cu Borac Banja Luka. A pierdut la penalty-uri Supercupa României, în fața Universității Craiova, după 0-0 în timp regulamentar și a remizat cu Young Boys în turul 3 preliminar din Champions League.

Etichete: cfr cluj , marius sumudica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă