Șumudică, intrat în vizorul conducerii CFR-ului? ”Noi vrem performanță, nu vrem circ”

2 luni in urmă 33

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii echipei din Gruia, mizează pe experiența lui Șumudică pentru un nou titlu în Liga 1, dar și pentru calificarea în Europa League. În același timp, acesta amintește că antrenorul a asigurat că își va schimba atitudinea.

Ștefan Gadola, despre Șumudică: ”Noi vrem performanță, nu vrem circ”

„Șumudică crede că va face performanță, e foarte bine. Eu chiar apreciez că gandește optimist. Daca insuflă acest lucru jucătorilor e perfect. Și noi vrem să câștigăm încă o data campionatul.

Sper să facem un joc bun și să ne calificăm mai departe în Europa League, eu cred că vom face un joc diferit ca la Cluj, îl știu pe Șumudică, gandește foarte bine. Noi vrem performanță, nu vrem circ. El a spus că vom vedea un alt Șumudică, acum așteptăm să vedem”, a spus Gadola, la Pro X.

Marius Șumudică, ironie pentru FCSB

Tehnicianul de la CFR Cluj a preferat să nu-i răspundă lui Mihai Stoica, cel care a ironizat golul marcat de Claudiu Petrila, dintr-o poziție de ofsaid. De asemenea, Marius Șumudică i-a răspuns și lui Dinu Todoran, care transmitea vineri că ”dacă CFR ia campionatul la pas, atunci noi facem doi pași”.

Nu vreau să comentez ce a zis Mihai Stoica despre arbitraj, nu vreau să intru într-o polemică. Eu astăzi am mai făcut un pas, îi aștept să facă ei doi. Noi facem câte un pas, îi aștept să facă doi să ne ajungă din urmă”, a transmis Marius Șumudică.

Marius Șumudică n-a ratat ocazia și a ironizat din nou rivala FCSB, pe care a comparat-o și recent cu o mașină Tico, aluzie la prestația modestă din Conference League, unde ”roș-albaștrii” au fost eliminați în turul doi preliminar de Șahtior Karagandy.

Am primit astăzi pe telefon o poză cu un Tico foarte frumos și, printre multe altele, era și un abțibild cu FCSB-ul”, a spus Marius Șumudică.

VIDEO cu rezumatul partidei CS Mioveni - CFR Cluj 0-1

Etichete: cfr cluj , marius sumudica , cs mioveni cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă