Şumudică i-a luat faţa lui Olăroiu! Cum s-a votat în sondajul în care s-au mai aflat Hagi, Petrescu şi Lucescu jr

1 săptămână in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Mirel Rădoi şi-a exprimat şi el dezamăgirea că jucătorii au fost învinşi de o echipă pe care ar fi fost uşor să o blochezi şi a amintit inclusiv despre posibilitatea renunţării.

Momentul a fost speculat la maximum de oameni din fotbal şi din presă care sunt împotriva actualei conduceri a FRF şi, implicit a selecţionerului, care au cerut demisiile tuturor. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic, chiar dacă s-a speculat că Rădoi e gata să plece.

Şumudică, peste Cosmin Olăroiu

Într-un sondaj făcut de Digi Sport în care suporterii au fost întrebaţi cine ar fi cel mai indicat să preia echipa naţională, rezultatele sunt oarecum surprinzătoare. Marius Şumudică este pe locul 1, devansându-l pe Cosmin Olăroiu, favoritul tuturor în ultimii 5-6 ani, dar care nu a putut veni niciodată la naţională deoarece era sub contract.

Între cei doi este diferenţă de experienţă şi de trofee, iar Oli a fost pentru o scurtă perioadă şi selecţioner al Arabiei Saudite. Dar fanii cred că Şumi ar putea scoate cel mai repede echipa din situaţia rea în care se află.

Marius Şumudică a adunat 5.600 de voturi, în timp ce Olăroiu a primit 5.308. De asemenea, o surpriză este şi faptul că Gică Hagi este doar al patrulea, deşi toată lumea este de acord că la echipa naţională trebuie folosiţi mai mulţi jucători tineri, iar numele pronunţate cel mai des au fost crescute de "Rege".  

Următoarele meciuri ale României, "amicale" cu Georgia şi cu Anglia, în iunie

În general, atunci când se căuta un selecţioner pentru România, cei vizaţi erau sub contract. Acum, însă, lucurrile stau cu totul altfel. Cum spuneam, sunt nu mai puţin de cinci antrenori potenţiali selecţioneri fără contract, astfel că nicio clauză nu i-ar împiedica să accepte propunerea.

Gică Hagi s-a dat la o parte de pe banca Viitorului, Olăroiu a plecat din China, Petrescu şi Şumudică din Turcia, iar Lucescu de la Al Hilal, din Arabia Saudită.

Următoarele acţiuni ale echipei naţionale vor avea loc în iunie, pe 2 iunie şi pe 6 iunie, "amicalele" cu Georgia şi cu Anglia, astfel că este timp pentru orice. Inclusiv pentru o schimbare de selecţioner, dacă este cazul.

După 3 meciuri în Grupa J de calificare la CM 2022 din Qatar, România este pe locul 4, cu doar 3 puncte, într-o grupă condusă de Armenia, cu 9 puncte.

Etichete: marius sumudica , cosmin olaroiu , mirel radoi , selectioner romania , sondaj selectioner
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă