”Șumudică făcea performanță dacă venea la FCSB!” Marele regret al unui fost mare campion + de ce Maxim este cel mai bun

2 luni in urmă 1

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

Iar Helmut Duckadam a recunoscut că regretă faptul că Șumudică nu a ajuns pe banca celor de la FCSB. Fosta glorie a roș-albaștrilor l-a dorit pe Șumudică după ce acesta a câștigat titlul de campion cu Astra în duelul cu FCSB.

Duckadam l-a propus de mai multe ori pe Șumudică lui Gigi Becali chiar dacă acesta avea un trecut rapidist și a dezvăluit că ține legătura cu el.  

”Primesc mesaje de la Șumudică, acum de Anul Nou, mi-a trimis și de ziua mea, sunt mesaje vocale. Eu cred că făcea performanță și la FCSB, știe să facă o echipă, să-și apropie jucătorii.

Uite și cu Alex Maxim, acum este cel mai bun jucător român la ora actuală, a dovedit-o și în Turcia și la echipa națională.

Se vede ce maturitate are. Va fi greu ca Șumudică și Gaziantep să se mențină la nivelul acesta, dar are șanse la locurile 4-5,” a declarat Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Motivul pentru care Șumudică nu a ajuns la FCSB! ”Am discutat cu Becali. Îți oferă toate condițiile”

Marius Șumudică a explicat care au fost motivele pentru care ar fi fost tentat să lucreze cu Gigi Becali la FCSB. Tehnicianul a ales însă cu inima, iar trecutul său rapidist nu l-a lăsat să fie antrenorul roș-albaștrilor.

Eu am o relaţie specială cu Gigi Becali. Eu mi-aş dori pentru toată suflarea rapidistă ca acest club să aibă un Gigi Becali. Relaţia mea cu el e una de respect, suntem vecini, vorbim deschis. Dar până la un punct.

Am discutat cu Becali şi i-am explicat că e foarte greu. Din cauza acelor mesaje scrise. Chiar dacă sondajele pe net spuneau altceva. De ce voiam să ajung la FCSB: pentru că foarte mulţi jucători ai mei sunt acolo, fotbalişti pe care i-am antrenat. Apoi, din punct de vedere profesional: îţi oferă toate condiţiile să iei trofee. Dar, din punct de vedere sentimental e greu, foarte greu", a spus Şumudică, la Digi Sport Special.

Marius Șumudică: ”I-am cerut scuze lui Duckadam”

"Am avut contre cu Meme în trecut, dar acum ne respectăm, vorbim. Cu domnul Duckadam am sărit calul, numindu-l "breloc". Mi-am cerut scuze, am fost prea vehement în multe momente din cariera mea. Am fost suspendat peste tot, dar în Arabia nu am fost trimis în tribune, m-am domolit", a mai spus antrenorul.

Gigi Becali susținea înainte de finalul campionatului că, dacă ar fi lucrat cu Marius Șumudică, tehnicianul ar fi acceptat condițiile speciale ale patronului.

"Nu am vorbit cu Gigi niciodată despre echipă sau despre schimbări. Eu aş lucra cu el, el ţine fotbalul românesc în viaţă. El şi banii din drepturile TV", a încheiat Șumudică.

Etichete: marius sumudica , alex maxim , helmut duckadam , fcsb helmut duckadam , helmut duckadam marius sumudica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă