Șumudică, din nou show la conferință: ”Mă claxonează oamenii. A trecut un troleu, am crezut că era ăla care m-a lovit”

2 luni in urmă 19

  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

Jocul campioanei e pe placul suporterilor, iar antrenorul le-a intrat deja ”la inimă” ardelenilor. Șumudică a povestit, în stilul caracteristic, că a fost salutat de mai mulți fani pe străzile din Cluj, și nu a ratat ocazia pentru a aminti de accidentul rutier pe care l-a avut.

Marius Șumudică: ”A trecut un troleu, am crezut că a fost ăla care m-a lovit”

„Ieri am ieșit să mă plimb, am vrut să-mi fac pașii, că vreau să mai dau puțin jos din burtică, și am vrut să fac 10.000 de pași ieri. Am plecat de la hotel, m-am dus 5.000 de metri și m-am întors. Mă claxonau oamenii pe stradă, se opreau să facă poze cu mine, a trecut un troleu, am crezut că a fost ăla care m-a lovit, dar nu era.

Am crezut că el este, am văzut că n-are barbă, mi-am dat seama că nu e el. Am crezut că s-au vorbit prin stație, fiecare troleu care trecea, mă claxona. Asta înseamnă recunoștință, asta înseamnă valoare, au simțit că au un om curat, care vrea să facă performanță. Eu mă simt extraordinar la Cluj”, a spus Șumudică.

CFR Cluj joacă vineri, de la ora 21:30, pe terenul celor de la CS Mioveni. Meciul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Etichete: cfr cluj , marius sumudica , cs mioveni cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă